Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Sport sa meni... namet ostava. Dalsi z mnozstva americkych filmov, ktory je neoriginalny ako hovado. Zase tu mame chlapika, ktory "saved the day" lebo to je potrebne... Americania z tohto asi nikdy nevyrastu. Chlapik sa da na drahu UFC zapasnika aby zarobil prachy a zachranil skolsky hudobny kruzok... Takych filmov som uz videl asi 10... Takze poviem to tak... klise jak prasa... vtipne to nieje... hlavny predstavitel je nahovno... jednu dam za choreografiu zapasov... a druhu davam za Miguela :))) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem určitě malinko více humoru, protože Frank Coraci se občas blejskne nějakou solidní komedoškou. Například Click. Bohužel vsadil u svých posledních dvou filmů na Kevina Jamese, kterého zrovna nějak nemusím. K tomuhle filmu mě dokopalo až solidní hodnocení. Bohužel dostal jsem jen další šablonku, která alespoň potěší hezky natočeným finálním matchem. PS: Ty zpívající děcka v aréně jsou na mě přílíš. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, upřímně jsem se zasmála, jak by se u komedie mělo dít, vypadalo to i zajímavě - "boxující učitel", ale v závěru z toho nic moc nebylo. Dobrá komedie na zpříjemnění večera. Mimochodem ten konec? Co to bylo? Aneb úplně poslední replika filmu "Viva la America." S tím těžce souhlasit, ale je fakt, že jsem vyprskla smíchy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kevin James se opravdu vytáhl! Srovnání s Warriorem a přirovnání tohoto filmu k jeho "vtipnějšímu bráškovi" není vůbec nemístné. Zbožňuju to prožívání závěrečného zápasu s hlavním hrdinou a tady sem se fakt odvázal :D Nejsem si jistý, jestli na ty MMA scény měl dabléra nebo ne (nejspíš ano), ale ty souboje v klecích jsou fakt povedené a vůbec ne ošizené - a kvůli tomu jsem hlavně do tohoto filmu šel. Tudiž můžu s klidem říci MISE SPLNĚNA. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tenhle film funguje podle již tolikrát osvědčené šablony. Je velmi předvídatelný a samozřejmě tu není nouze od nejrůznější klišé. To mi vůbec nebránilo vtom film dokoukat do konce a bavit se při něm. Ani na chvilku mě nenapadlo, že bych mohla zalitovat času, který jsem věnovala tomuto filmu. Kevin James je navíc sympaťák a ta jeho motorka taky nebyla marná. Pěkně mu sedla. Na Salmu Hayek se taky dobře koukalo. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (Zdroj: ČSFD)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)

Reklama

Reklama