Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

Samuel7 

všechny recenze uživatele

Nudný film plný klišé, kde opět naprostý outsider zázrakem porazí nepřekonatelného protivníka, navíc již ve stavu, kdy se sotva drží na nohou a motá se mu hlava. Nic z toho mu však nemůže zabránit, aby takřka nedotčeného soupeře vyřídil během několika ran, kdežto on sám jich ustojí 10x tolik. Holt další tupá komedie, kde spíše než o vtipné chvilky není nouze o ty trapné či nechutné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Kevin James se vás snaží přesvědčit o tom, že jeho zkušenosti coby ošetřovatele Silvestera Stalloneho v Zoo mu napomohly stát se šampionem v jednom z nejbrutálnějších sportů. Profesor v ringu je hloupá, neoriginální a nudná, dvě hodiny trvající zbytečnost, která hraje na vyumělkované emoce, nesympatické charaktery a přímočarou předvídatelnost. Pokud vás podobná vyhlídka láká, směle do toho. Pokud vám však nechybí soudnost, sáhněte někam jinam. Třeba po Warriorovi. Smát se u něj sice asi nebudete, nicméně pořád lepší než sledovat tlouštíka padat, zvracet a chytat do obličeje koláč. Rozhodnutí je na vás. [35%] ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tym okolo adama sandlera sa rozhodol nakrutit remake warriora, ale akosi zabudol pridat na humore takze ide v podstate dalsiu nemastnu neslanu kevin jamesovku plnu klise a moralizovania s par vtipmi (ktore casto balancuju na hranici nechutnosti) od brakotvorcu coraciho, ale treba uznat ze akcne sceny su dobre tak ak by to frank skusil namiesto komedie v akcnom filme mozno by sa na to dalo pozerat... ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Kevin James se začal fyzicky připravovat na svou roli již 14 měsíců před zahájením natáčení. Během přípravy pak zhubl okolo 35 kg. (oje)

Reklama

Reklama