Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (259)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návod pre furt štrajkujúcich a nespokojných slovenských učiteľov. Choďte do klietky, nechajte si rozbiť hubu a možno zachránite svoje teplé miestečko a krúžok, ktorý ste si založili na prilepšenie platu, a kam vlastne decká chodia len preto, aby mali rodičia dušu na mieste. Hodne priemerná komédia, vlastne ako všetky s Kevinom "King of Queens" Jamesom. Byť to polhodinový sitcom dám palec hore, ale celovečerné filmy jednoducho neutiahne. ()

Žralok 

všechny recenze uživatele

Vezměte námět z prvního Rockyho a Warriora. Smíchejte to dohromady a dochuťte nenáročnou komedií. Výsledek bude vypadat nějak takhle. Pěkná oddychovka která má silný i trošku slabší momenty. Ale s hlavními hrdiny budete jejich příběh prožívat. Především ale neočekávejte nějaký hluboký poselství. Jedná se především o oddychovou komedii. Učitel biologie se rozhodne pomoci kolegovi sehnat finance aby mohl dál učit hudebku. Situace si vyžádá že začne zápasit v MMA. Nemá absolutně žádné ambice na vítězství. Ví že nemá šanci vyhrát. Nebo má ? ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie s primitivním dějem a příjemnými herci. Jestli to mělo být něco jako warrior, tak se to moc nepovedlo a s warriorem to má hodně málo společného. Vlastně jenom to UFC (MMA) a dejme tomu poslední zápas ale to jen v některých částech. Ale od této komedie jsem čekal pouze příjemnou zábavu na úterní večer a to jsem i dostal. 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Kevin James a Salma Hayek spolupracovali již na filmu Machři (2010). (figgo jr.)

Reklama

Reklama