Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

misterz 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce humorné predstavenie rôznych absurdných postavičiek, s ktorými zažije divák kopec intenzívnej zábavy. Každá jedna poviedka šlape na niečom inom ale každá jedna tento motív dotiahne až takmer k dokonalosti. Mňa dostala už prvá a potom už išlo iba v zdraví "prežiť" túto excentrickú a zbesilú jazdu absurdností a humorných voloviniek. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Má to sestupnou tendenci. První příběh je fakt super, druhej taky, ale ten první je prostě víc cool a ten třetí stál za hovno. Wayne Kramer se ale zase předvedl. Je prostě zábava na to koukat. Lidi po zásahu brokovnicí rotujou přes celou místnost a kamera se chová zběsile, ale naprosto přehledně. Navíc to má fakt super herce. Nejvíc mi utkvěl netradičně vyjetej Paul Walker a Vincent D'Onofrio. Jen mě prostě moc nebavila poslední povídka a fakt nechápu, bacha spoiler, jaktože to Frodo přežil. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Už jsem zakopla o několik pokusů hrát si na Tarantina, jenže prakticky vždy to dopadlo špatně. Nejinak je tomu i v tomto případě. Pár krásně černohumorných momentů nemůže zakrýt roztříštěnost jednotlivých povídek a především jejich propojení. Výtečná je westernově laděná scéna před první volbou holičství. Kramerovi chyběl dostatek odvahy, aby předvedl práci s řemdichem, vystačil si s rybářskými pruty. A podobně nedotažených je ve filmu více věcí. Jediné, co mě po celou dobu zajímalo, jsem se nedozvěděla. Co vlastně v královském kabrioletu smrdí? ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Obsah ani nečtěte, zjevně ho zas psal nějakej chytrolín, co film ani neviděl. Kladívkem do zubů by zasloužil, kór pokud rád rybaří. Pawn shop chronicles, pro mě zatraceně příjemný překvápko, který by sedlo jak hrnec na macatou prdel přímo do poličky, v níž se válí Sin City, Grindhouseovky, nebo 11:14 - Zkurvená noc. Tři příběhy z vesnickýho prdelákova, kde je největší ruch asi právě v zastavárně, která si pak ty pošahaný historky letmo poslepovává dohromady v jeden celistvej kousek. Příběhy, kterym tvůrci nezapomněli nasadit pořádný kule, alespoň co se toho druhýho, v němž si Matt Dillon hraje na Bruce Cambella, týče, ten byl jednoznačně mňamózní, ale ani zbytek vyloženě nezaostává a celej film hýří nápady, že musí srdce zaplesat i nejzarytějšímu ignorantovi. V týhle zastavárně prostě najdete cetky, ale cetky, o kterých lze říct, že je jinde neseženete a ke všemu maj grády. 80% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama