Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po výborném Soumraku mrtvých a dobrém Doghouse jsem se těšil na další britskou zombie ujeťárnu, bohužel Cockneys vs. Zombies nakonec docela zklamali. Tedy ne, že by zde nebyl onen typický anglický humor (scéna s důchodcem, co ho "nahání" zombáň, byla libová, stejně tak bitka zombie hools West Hamu proti Chelsea), ale jako celek to na mě působí poněkud nedotaženým dojmem- na horor málo krve a napětí, na komedii málo fórků. Propadák se nekoná, ale žádná pecka taky ne, silnější 2* ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Banda totálně nesympatických, fuckujících kreténů, spolu s prdelatýma mandama zachraňují obklíčené důchodce. Už dlouho mě nic neštvalo jako tenhle bídnej biják, který charakterizuje absolutní neschopnost tvůrců. Od mdlé režie, totálně nesednoucího soundtracku, otřesného castingu, debilně poslepovaných "akčních" scén a trapáckého humoru. Přitom potenciál tam byl, některé nápady jsou vynikající, ale absolutně je pohřbí zpracování. Jak já si jen oddechl, když naběhly závěrečné titulky. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta spokojenost. Zacatek sice vypada jak light verze Ritchieovek s vcelku mizerne nacasovanejma forama, ale sem tam se necemu zasmat da, flashbacky jsou suprovy a herci sympataci. Ale po pulhodince se z toho vyklube solidne krvavej horor s tak stupidnim pribehem, az se clovek musi smat. Ono je to stejne spis horor mixnutej s cernou komedii. No a zaver je takovej narez, ze sem musel prihodit ctvrtou hvezdicku. K tomu slusny triky, fajn hudba a hlaskujici borec Ford. Klidne bych sel do druhyho dilu. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to nic objevného, ale na zahřátí to stačí. Občas se povede i nějaký vtip (zejména v krátkých flashbacích) a hláška. Důchodci bojující se zombie se rozhodně nevzdávají snadno - úprk s pomocí chodítka před mátožnými nemrtvými ("Proč jsou, sakra, tak rychlí?!"), zombie mimino nebo dědeček kosící zombie samopalem. Osobně bych si odpustila některé nechutné detaily trhání masa a požírání. SHRNUTÍ: Proč je někdy dobré mít garáž nacpanou zbraněmi. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Slovy kolegy Raging Bulla - Průměrný snímek. Slovy kolegy Lasla - Veľmi priemerny horor. Očakával som viac. Slovy kolegy JARDAHONDY - Stavební firma demolující pradávnou hrobku probudí hordy krvežíznivých zombií. Naštěstí jsou tu dva páskové z East Endu, jejich povedení kámoši a agilní staroušci z místního domova důchodců. Průměrná hororová komedie od Mathewa Hoena, na jedné straně dobré masky a kamera, na druhé straně ne příliš dobré herecké výkony. Slovy kolegy TheMakera - Dobrý nápad ! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama