Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Poznáš to - urobí sa šablóna , nabehne xerox a divák žasne, kým mu nedobehne že civel do prázdna. British zombie humor sa už vymodeloval dávno a jeho odvodeniny za veľa nestoja. V tomto prípade silený " humor " na ktorý sa chytá už kdejaká reklama, to už neplatí.Tie ha-ha likvidačky Ma proste obchádzajú. Body len za kratochvílu. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta spokojenost. Zacatek sice vypada jak light verze Ritchieovek s vcelku mizerne nacasovanejma forama, ale sem tam se necemu zasmat da, flashbacky jsou suprovy a herci sympataci. Ale po pulhodince se z toho vyklube solidne krvavej horor s tak stupidnim pribehem, az se clovek musi smat. Ono je to stejne spis horor mixnutej s cernou komedii. No a zaver je takovej narez, ze sem musel prihodit ctvrtou hvezdicku. K tomu slusny triky, fajn hudba a hlaskujici borec Ford. Klidne bych sel do druhyho dilu. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Film na způsob Soumrak Mrtvých, bohužel se to moc nepovedlo. Což o to, pár vtipných momentů tam je, ale bohužel převažují ty trapné momenty, Efekty jsou dělané asi v malování a dodělávání výstřelů u zbraní je taky dost vidět. Jediná potěšující věc byli gore efekty, do kterých dali asi většinu halířů, protože do herců ani ostatních efektů nešlo skoro nic. Scénky s důchodci byli trapný a vůbec se tam nehodili, byli tam úplně zbytečně, ono celý ten příběh nedával moc smysl, ale tak dobře no. Já jsem od toho nic nečekal a za těch pár povedených scén a gore si to alespoň těch 40% zaslouží. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další zombie řezivo v podobě této surové parodie. Tentokrát tedy v podání pomalých, ale vysoce nakažlivých špinavců. Děj je na komedii tohoto typu nadprůměrně zajímavý a soustřeďuje se na rodinu, jež se snaží překonat finanční krizi a zachránit dědečkův životní byznys od krachu. Mlaďoši se problém rozhodnou vyřešit po svém, čímž svou pozici ještě zhorší. V tom propuká nákaza, vše ostatní jde stranou a ta pravá legrace začíná. Film je plný skvělých hlášek, grafického násilí a kvalitního britského humoru. To vše dohromady působí impozantně, jelikož hlavní postavy byly důmyslně vybrány, s dostatkem času na backstory pro každého a co je nejdůležitějímají, mají spolu opravdu výjimečnou chemii. Nejvíce mě z nich potěšil spavý chlípný dědouš a bojácný účetní se srdečními problémy, což byli také strůjci dvou nejvtipnějších scén z celého filmu. Strašidelné to nebylo vůbec, ale za ten Gore, akci a komedii dávám jednoznačných 80%. PS: Hovorové označení Cockney popisuje specifického obyvatele Londýna. O českém a slovenském výkladu názvu lepší ani nemluvit..... ()

gojackill 

všechny recenze uživatele

Je tam hodně zombíků, je to komedie a nemůžete se u toho bát. Zombie jsou velmi pomalé, hloupé, málo agresivní a vůbec z nich nejde strach. O dost více mi vyhovoval černo humorný Braindead od Petera Jacksona, jednak to bylo vtipnější a za druhé to občas bylo opravdu děsivé. Je to velmi podobné filmu Soumrak mrtvých, jen je to o něco horší. Absence nějaké výraznější komediální postavy je znát. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama