Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Zábavná oddechovka ke které jsem se dostal v rámci povinného úkolu v hororovém maratonu. Mrtvých ve filmu je asi tisíc a nuda rozhodně nehrozí, ale scének kdy jsem se opravdu zasmál bohužel až tolik nebylo. Důchodci byli každopádně hustí a i ta banda co je jela zachránit mi byla sympatická. Nejšílenější postava každopádně ten černoch s hlavou terminátora a nejotravnější, jak jinak, chlápek v sáčku. Kdo si mě získal ale nejvíc to byli bráchové. Takové dva blbce (v dobrém myšleno) člověk jen tak nepotká. Tak se připravte na lehce humornou zombie vybíjenou s hektolitry kečupu a tunou létajících končetin. Silnější tři pecky. PS : Počáteční a konečnej song je fakt chytlavá záležitost. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Další dobrá hororová komedie. Zombieci proti důchodcům, to tu asi ještě nebylo. :-) Délka filmu je volena také velice střízlivě. Sice jsou tu jisté nedomyšlenosti (na co si nechávat rukojmí, když vypukla zombie apokalypsa?), ale v tomto typu filmů na tom stejně nesejde. Pokud máte rádi tento žánr, tak se určitě pobavíte. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená hororová komedie se spoustou dobrejch nápadů.A musím přiznat,že důchodci mi byli sympatičtější než ta mládá banda.Takže podle mě je to lepší než Doghouse ale nedosahuje kvalit Soumraku mrtvých ani (pro mě kurevské překvápko)Juan de los Muertos.Každopádně jedna z těch lepších hororovejch komedií.Doporučuju. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Vtipné. Milé. S vydařeným soundtrackem. Sir Richard Briers jako Hamish překvapil. Čtvrtou (v podstatě velmi protekční a neobjektivní) hvězdičku přidávám v rámci boje proti ageismu (a taky se mi zdejších 59 % zdá nespravedlivě málo; aneb: Tady nejni žádnej Brixton... a je to zatraceně škoda). We shall prevail! 3,5 krvavě rozesmáté bipperty-bopperty star. Bloody disgusting... ()

Lanark 

všechny recenze uživatele

Je to mezi 2* a 3* ..vlastně přesný pade. Zombie žánr už vážně začíná být trochu vyčerpaný a vlastně o tom jak se u Cockneys vs. Zombies budete bavit záleží na tom, kolik podobných jste viděli předtím. Přesto jsem se na pár místech fakt zasmál, a důchodci jsou ve výsledku víc "cool" a hlavně zábavně sebereflexivnější než teenageři. Jinak je to ale jedno velký klišé. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno