Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

gojackill 

všechny recenze uživatele

Je tam hodně zombíků, je to komedie a nemůžete se u toho bát. Zombie jsou velmi pomalé, hloupé, málo agresivní a vůbec z nich nejde strach. O dost více mi vyhovoval černo humorný Braindead od Petera Jacksona, jednak to bylo vtipnější a za druhé to občas bylo opravdu děsivé. Je to velmi podobné filmu Soumrak mrtvých, jen je to o něco horší. Absence nějaké výraznější komediální postavy je znát. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Jestli nevysmahneš do 5 vteřin, vrazim ti ty desky tak hluboko do prdele, že na ně půjde psát skrz frňák!" Ano, britská zombiárna plná létajících hlav, rukou (,,Proboha, on žere nohu! No fuj..."), rudých gejzírů a sprostých hlášek. Jenže není první a to se počítá. Samozřejmě Soumrak mrtvých je daleko zábavnější, ale o úplnou tragédii nejde. Kromě občasných vtípků je asi nejlepší důchodcovské komando (,,Jsme důchodci, tak si musíme pomoci sami!"), které se vyzbrojí kladivy, paličkami a vidličkami, aby zachránilo jednoho ze svých řad (roztomile prchající stařík s chodítkem a davem hladovců za sebou). Jakmile dostanou skutečný zbrojní arzenál, je to švanda ještě větší. Šlapající rock, kopice mrtvol a boj o život...a přeci...na příliš dlouho vám tenhle film v hlavě nezůstane. Škoda, Britové přece černému humoru vždy kralovali. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zombies horor-komedie, jak jinak než z Velké Británie. Není to úplně dokonalé, místy předvídatelné, ale pořád děsně vtipné a zábavné. Film obsahuje momenty, u kterých se sdrečně smál desítky vteřin. Někdo tady psal, že parta důchodců působila trapně - to je nesmysl. Naopak právě tohle dalo filmu daleko větší humorný potenciál, než nějaká bankovní loupež (např. scéna "úprku" dědka s chodítkem před "zdrhajícími" zombies). Dávám 4*, protože na Zombieland to nemá, ale britským starším sourozencům se to rovnat může. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Sundejte je ze mně! Jsem slabý na srdce! '' -- Zombieland po britsku mi sednul. V několika místech téhle zombie komedie jsem se musel fakt smát. Vtipy byly originální a nápadité! Britský černý humor zbožňuji a tady je ho spousta. Je škoda že ke konci tak po 2/3 ho bylo méně a méně... Už jen ten kocept, amatérští bankovní lupiči a osazenstvo domova důchodců (z nich řada ani bez kolečkového vozíku či chodítka neudělá krok) se postaví zombie nákaza decimující Londýn. Zombíků je spousta a naštěstí se dají likvidovat mnoha způsoby, takže se divák nudit nebude. Kdo hrál na PC Dead Island bude vědět o čem píšu :-))) ! Škoda toho zvolněného tempa na konci jinak bych šel s hodnocením výš. Dávám tři izolepou slepené granáty! * * * ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Nelze než pochválit, že zde jsou zombie opravdu ty staré známé pomalé mrchy a ne, jak bývá poslední dobou zvykem, mutanti co běhají rychleji než jamajští sprinteři a skáčou výš jak ruští výškaři. To dokážu ocenit, ačkoli celkově mám k zombie filmům spíš chladný vztah a rozhodně nemůžu být považován za milovníka a znalce žánru. Zde jsem udělal výjimku a to hlavně vzhledem k očekávání špičkového britského humoru. Ten se dostavil, bohužel ale v mnohem menší míře než bych rád, a tak jsem se několikrát přistihl, že se docela nudím. Hluchá místa snímek nejvíc sráží a právě proto: 60 %. Oblíbená část- jedna z nejlepších pěších honiček v historii kinematografie ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)
  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)

Reklama

Reklama