Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (211)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, bohužel. Neurazí, nenadchne. Pár scének pobavilo velmi dobře, ale jinak to je stále ta samá písnička. Na světě je už oficiálně nový subžánr - "britská zombie komedie" (u mě stále vede Doghouse). Pokud je to pro někoho první film v tomto subžánru, tak se mu asi bude líbit víc, pro otřelé fandy to asi nebude nic moc nebo právě naopak si to užijí a to v případě jsou-li zombie jejich život. Jinak taky chválím úvodní titulky. 55% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Zombie parodie mám rád (samozřejmě se žádná zdaleka nemůže rovnat Braindeadu) a tak byl tenhle film pro mě povinnost. Britové mě ale docela zklamali. Řežba to sice byla nevídaná, ale vtipů jsme čekal mnohem víc a mnohem drsnější. Pořád jsem se hodně dobře bavil, ale potenciál to mělo rozhodně větší. 75% ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem se těšil. Konečně se poštěstilo a vklidu musím říct, že trailer nelhal. Opravdu šlo o nabušenou zábavnou jízdu alá Zombieland se specifickým britským humorem. Hodně bylo zveřejněno už v traileru, ale ve filmu se najde další sprška scének, které vám oživí již odumřelé buňky a vrátí je zpátky k životu. Párkrát mě také překvapilo, jak malé detaily mohou hrát později roli. Potěšily úvodní hravé titulky i Felície v jednom záběru. :-) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia mladíkov sa formou lúpeže v banke rozhodne zachrániť starobinec v ktorom je umiestnený ich "deda". Spomínaný ústav totiz majú presťahovať a ich obľúbený starý otec bude presunutý niekam na sever. Neďaleko ústavu prebiehajú stavebné práce. Robotníci pri výkopových prácach narazia na starú hrobku. Tá však nikdy nemala byť objavená. Zombie vychádzajú na povrch a boj o život môže začať. Momentálne mám pocit, že sa roztrhlo vrece s komediálnymi zombie horormi. Tomuto podobný, JUAN DE LOS MUERTOS podľa mňa ponúkol o niečo lepšiu zábavu. Ani pri tomto sa ale nudiť nebudete. Výborný herci, skvelé zábery a "frky" s tým spojené Vám vyčaria nejeden úsmev na tvári. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není to nic objevného, ale na zahřátí to stačí. Občas se povede i nějaký vtip (zejména v krátkých flashbacích) a hláška. Důchodci bojující se zombie se rozhodně nevzdávají snadno - úprk s pomocí chodítka před mátožnými nemrtvými ("Proč jsou, sakra, tak rychlí?!"), zombie mimino nebo dědeček kosící zombie samopalem. Osobně bych si odpustila některé nechutné detaily trhání masa a požírání. SHRNUTÍ: Proč je někdy dobré mít garáž nacpanou zbraněmi. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama