Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem popisoval na profilu pořadu TELE TELE. Dvojici Suchánka a Genzera vůbec nemusím. Tento pořad je ještě horší než TELE TELE. Dvojice těchto herců ze sebe dělají naprosté "debily z ústavu". Nesmyslné vtipy a trapné scény předvádějící. Takže se téměř vůbec při sledování tohoto skvostu nezasměju. Takže hodnotím nekompromisně na 1% = odpad! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se takovejhle formát objevil na televizních obrazovkách, je to zase něco novýho a svěžího. Viděl jsem ale nějaký díly a pár sestřihů na youtube a zjistil, že tomu něco chybí. A to hlavně pořádní kvalitní herci, komici, nějakej skutečně dobrej a vtipnej fresh herec, kterej skutečně bude bavit a nebude to stahovat někdy až do trapnosti. To splňuje možná tak Sokol. Chmela je suchej a u jeho gagů jsem se nazasmál ani jednou. Úplně dolů to ale stahujou okoukaní Genzer se Suchánkem, protože u nich se nedá smát už tuplem. Už po pár sezonách TELE TELE to nebylo ono, ale teď je to prostě bída a vrchol trapnosti, to ať se na mě kluci nezlobí. S výběrem her tak nějak problém nemám, jsou fajn. Ale dokud tenhle pořad bude okupovat tohle obsazení, dál už na to koukat nebudu a svoje hodnocení nechám na současnejch dvou hvězdičkách. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to více improvizačních show ať je s čím porovnávat. Určitě musím pochválit vtipnost a originalitu úkolů (třeba hry Žánry nebo Abeceda jsou velmi zdařilé) a i partička se snaží a nesklouzává k vyloženým trapnostem. Škoda jen, že bylo natočeno tak málo epizod. 60% EDIT: Tak po dalších epizodách, které TV Prima odvysílala a pořád ještě vysílá zvedám hodnocení na 4*, taky se přiřazuji k obdivovatelům Ondřeje Sokola, tomu to jde. Mimochodem, když jsem se zmiňoval o Abecedě a Žánrech, netušil jsem, že přijdou hry typu Seznamka, Party a Blázni - ty jsou teprve povedené. 70% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Ne, že by zúčastnění neměli smysl pro humor, ne, že by čas od času nespáchali něco opravdu vtipného nebo povedeného... Prakticky pořád z té party ale cítím odér nováckých estrád, vidím podlézání latěk místo jejich přeskakování a jsem svědkem šaškovství tam, kde bych raději viděl klaunství. Celkový dojem: 25 %. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy mi partička přišla jako zjevení. 1) To bylo někdy v roce 2011 nebo 2012. Ovšem počáteční nadšení je pryč. Jak občas náhodně pořad sleduji, vidím silně klesající úroveň._____ 2) Upřímně řečeno, ani se nedivím. Zásoby humoru ani duchaplnosti nejsou nevyčerpatelné. Podobné pořady mají skončit v nejlepším. Divák se pak nemusí dočkat trapných vystoupení jako například na silvestra 2019._____ 3) Hvězdičky vyjadřují průměr ze stavu prvního roku a stavu současného._____ 4) 6.1.2021 - silvestrovská partička 2020 - 2*. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • K úspěchu pořadu přispíval výrazným dílem zadavatel témat – moderátor. Na svém stole má zvonek, kterým spouští a ukončuje hry, případně s ním do her přímo vstupuje a mění okolnosti, které musí herci vždy respektovat. Moderátor je tak režisérem celého pořadu. Udává tempo a zároveň plní úlohu rozhodčího. Kromě toho je pro televizní diváky spojnicí a uvádí každou hru tak, aby jí diváci rozuměli a bavili se na improvizačních schopnostech herců. (konvax)
  • Marián Čurko má v obou Partičkách, české i slovenské, na starost hudbu i zvukové efekty. Je také znám svými různými převleky, kdy používá na každé představení jiný oblek. Jeho výtvorem je i úvodní znělka. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama