Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak to bol teda náter. Úžasný miniseriál, ktorý svojím príbehom a hlavne záverom nenechá nikoho chladným. Je pravda, že už po pár dieloch divák tuší, o čo tu vlastne ide, ale sekundy pred úplným záverom mi vzali dych. John Hurt v roli kňaza exceluje a môj obľúbenec Kiefer Sutherland je možno ešte lepší. Konečne som ho po dlhšom čase opäť videl a musím povedať, že návrat to bol vo veľkom štýle. Jeho postava mu sadla ako uliata, pretože nemala ďaleko od Jacka Bauera. Taktiež plocha, na ktorej sa príbeh odohráva, spovedelnica, asociuje s ďalším Sutherlandovým filmom, Telefónnou búdkou, ako formou tak aj obsahom. Keby to vzal do rúk Schumacher alebo Fincher, bol by to určite kultový film. Nemôžem inak ako 5*. ()

deckardx 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád Kiefra Sutherlanda v jeho typických rolích, tak si tento miniseriál zamiluje. Kéž by bylo více takových pokusů o něco "odlišného". Dva velmi kvalitní herci, skvělý, leč trochu předvídatelný scénář, ale celkový dojem to zanechá velmi dobrý. Normálně asi za 4 hvězdy, ale že je to ten Jack Bauer v kostele, tak nemůžu jinak a další hvězda tam přiletí z povinnosti. ()

Reklama

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Víceméně trochu předvídatelné. Jak konec 8. dílu (tušila jsem tak díl zpátky), tak konec 9. dílu (tušila jsem skoro od prvního dílu)... každopádně to nic nemění na promyšlenosti a skvělém představení pomíjivosti života, manipulováním mysli, pocitů a chování v životě v jeho nejčistší podobě - na prahu života a smrti. Prvních 5 dílů nejsou nic moc, ale závěr to vynahrazuje. Navíc dokonalý rozuzlení, a ta vina, popírání, soucit, volba... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale notak, otče, Bůh má přece mnohem větší seznam obětí než já !!" Myslím, že bych tohle nesmírně zajímavé, byť zbytečně polopatistické, doslovné a narativnímu uspořádání navzdory paradoxně přímé, internetové dílko opravdu rád viděl s Donaldem Sutherlandem namísto Johna Hurta, jakkoli ten je zde skutečně výtečný.. ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Svým formátem unikátní projekt, který nemá čas nudit. Ten, kdo při sledování 24ky toužil po tom, aby Jack proložil lámání kostí drsným slovníkem, dostane v podobě Confession pořádné zadostiučinění. Čím dál tím víc se však hraje na psychologickou strunu a nedá se říct, že by v posledních dílech chyběla jakákoliv akce. Jako vždy excelentní Kiefer, John Hurt tu hraje druhé housle a spíše jen kňučí a koulí očima jako smutný pejsek. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama