Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

Flego 

všechny recenze uživatele

Zhliadnuť za hodinu seriózny seriál je unikátna záležitosť... a funguje to. Večný súboj dobra a zla je zobrazený v dialógu námedzného vraha a kňaza, ich teologické a filozofické debaty sú ozaj dobre napísané. Záverečné rozuzlenie nie je ničím prekvapivým, ale i tak ide o nadpriemerný projekt po všetkých stránkach. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak by vypadal Jack Bauer na druhý straně barikády. Celkem fajn a svižný webseriál, kde sice některé ty dialogy mezi vrahem a knězem nefungují tolik, jak bych čeka a twist byl smrdět na míle daleko. Kiefer s Hurtem si ale svoje odehrajou vždycky, uteče to rychle a Kieferovy flashbacky tu fungujou opravdu dobře a dávaj vzpomenout na starý dobrý 24 časy. Ten film už by měli natočit sakra rychle ;) 70% ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Tak to bol teda náter. Úžasný miniseriál, ktorý svojím príbehom a hlavne záverom nenechá nikoho chladným. Je pravda, že už po pár dieloch divák tuší, o čo tu vlastne ide, ale sekundy pred úplným záverom mi vzali dych. John Hurt v roli kňaza exceluje a môj obľúbenec Kiefer Sutherland je možno ešte lepší. Konečne som ho po dlhšom čase opäť videl a musím povedať, že návrat to bol vo veľkom štýle. Jeho postava mu sadla ako uliata, pretože nemala ďaleko od Jacka Bauera. Taktiež plocha, na ktorej sa príbeh odohráva, spovedelnica, asociuje s ďalším Sutherlandovým filmom, Telefónnou búdkou, ako formou tak aj obsahom. Keby to vzal do rúk Schumacher alebo Fincher, bol by to určite kultový film. Nemôžem inak ako 5*. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Za hodinu se tenhle příběh stihl tak moc neočekávaně zvrtnout, že jsem ke konci opravdu jen čuměl. Geniální práce s gradací, možná to na diváka rozkouskovaně fungovalo ještě úplně jinak, než když jsem to já sledoval v kuse a herecké výkony ústřední dvojice jsou opravdu bomba. Neuvěřitelný televizní zážitek! ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Kněz John Hurt v tomto novém webseriálu naslouchá zpovědi, jakou dosud nikdy nezažil. Jedné noci do jeho kostela zavítá bezejmenný zabiják v podání Kiefera Sutherlanda. Se zbraní v ruce a pod pohrůžkou krveprolití přinutí nebohého kněze, aby mu naslouchal. A o tom to celé je. Kněz a Bezejmenný spolu ve zpovědnici vedou zajímavý dialog, zatímco formou flashbacků sledujeme vraždy, které zabiják v minulosti spáchal. Pro fanouška seriálu 24 hodin je The Confession nutnost. Při sledování flashbacků si člověk nejednou zavzpomíná na Jacka Bauera. A protože jsme na internetu, můžeme z Kieferových úst po dlouhé době slyšet to slůvko na F. Se Čtyřiadvacítkou má tento seriál společného i autora hudby, není jím nikdo jiný než Sean Callery. S The Confession mám jen jediný problém - proč je to sakra tak krátké?! :) Po zhlédnutí všech deseti epizod nakonec dávám i tu pátou hvězdičku. A teď už by to chtělo nějakou pořádnou roli na stříbrném plátně, Kiefere! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno