Reklama

Reklama

Na Štědrý den večer do kostela vstoupí ten nejnepravděpodobnější návštěvník, nájemný vrah (Kiefer Sutherland), a míří ke zpovědi. První věc, kterou knězi (John Hurt) poví, je, že včera zabil muže. Druhá je, že se zabíjením živí. Třetí, že pokud jej nevyslechne, zabije znovu. A tak služebník Boží naslouchá. (Suzie05)

Recenze (98)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Svou formou velmi originální seriálová miniatura, za níž v závěsu pokulhává zprvu trochu neoriginální obsah, jemuž ovšem dodá šťávu závěrečná pointa. Bylo by levné v bonmotu tvrdit, že Zpověď je 24 hodin zkomprimovaných do 60 minut, jen na základě obsazení Kiefera Sutherlanda, neb oba seriály v podstatě nemají nic dalšího společného, Zpověď je nejen svou formou ryze autonomní televizní počin s nepopiratelnou kvalitou a jestli něco připomíná, pak jinou ryze televizní inscenovanou disputaci o víře Expres na západ... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Po konci osmé série 24. hodin se mě zmocnil smutek! Bude mi chybět ... Jack Bauer! Truchlení nebylo dlouhé, po sondování profilu Kiefera Sutherlanda jsem si řekl, že ten The Confession nebude tak marný, i když je to webseriál. Inu, pravda byla mnohem složitější, každý díl byl totiž neskutečně parádní a já si liboval, že je ten dršnák zase zpátky, jen v jiné roli. Hodinka je akorát a podobnějších originalit bych uvítal mnohem více, tleskám! ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Z 24 hodin do 60 minut. Narychlo spíchnutá ‚bokovka‘ o hitmanovi, který se po desítkách let zatoulal do kostela ke stárnoucímu knězi, aby zapředl filozofickou debatu na téma zločinu, trestu, viny a pokání. Na prostoru zpovědnice se Kieferův hlas z Telefonní budky zhmotňuje do podoby Jacka Bauera, který si sem tam vystřihne flashback do nekompromisní akce. Formát šestiminutových úseků tomu překvapivě sedne, má to nepolevující dynamiku a hned několik překvapujících momentů. Šťavnatá jednohubka. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nemám co dělat, projíždím profily mých oblíbených herců, a samozřejmě navštívím i Jacka...pardon, Kiefera. A koukám, že nic nového, co jsem od něj ještě neviděl, tady nemá, ale vyjímka tady přece jenom je. Červeně svítící seriál z roku 2011. Neváhám, stahuji, koukám. A bez zbytečně dalšího vypisování mohu říct, že je to pecka! Kiefer hraje skvěle, stejně jako John Hurt. Celkově vlastně použiju komentář, vč. hvězdičkového hodnocení, od Suzie05, protože má holka sakra pravdu! =) „Jako bych se dívala na 24ku, akorát místo CTU je hlavní budova kostel. A místo Jacka Bauera máme bezejmenného sériového vraha.“ ---EDIT--- Po všech dílech mám stejné, ba možná i lepší pocity, než po prvních 6ti dílech. Naprosto perfektní minisérie, s úžasnými herci, a perfektní atmosférou. Škoda je jen to, že to skončilo ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Kieferova oddychovka se velmi povedla. netradiční projekt hollywoodské hvězdy se skvělým twistem na konci (jež jsem uhádl v osmem dile) pobaví, zamrazí a jeho side-effect vyvolá pár diskuzí ohledně pohledu na dobro a zlo (zabít zločince je správná věc ale zabíjení jako takové je špatná věc...kde je balanc ?) Perfektní hudba, komorní atmosféra, oba herecké výkony na stupně vítězů. Zpověď Vás jistě překvapí svou přímočarostí, pěknými flashbacky a závěrem, jenž si pro vás brzy přijde a věřte že do kostela budete chodit pro více odpovědí než doposud :D ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama