Reklama

Reklama

Piráti!

  • Velká Británie The Pirates! In an Adventure with Scientists! (více)
Trailer 1

Film ukazuje události, které se přihodí bandě bodrých smolařských pirátů, když křižují sedm moří v dobrodružství hodném barona Prášila. Tato komedie začíná, když Pirát kapitán se svou posádkou vytáhne do bitvy proti svému soupeři Černému Bellamymu, aby získal kýženou cenu „Pirát roku“. Jejich cesta vede z Karibiku až do viktoriánského Londýna, kde se setkají s všemocným nepřítelem, který je odhodlán vymazat piráty z povrchu zemského jednou provždy. Piráti zjišťují, že jejich pátrání je vítězství dobrosrdečného optimismu nad nudným násilím zdravého rozumu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (285)

Jigy 

všechny recenze uživatele

Teda nevim jak ostatní, ale já se celkem bavil. Některé gagy byly sice již ohrané a jiné lehce prokouknutelné, ale hlavně cestování po mapě a vyhazování červených balónků pro zvýrazněný mapy mě potěšilo. Stejně tak irské stepující krysy. Prostě správná porce uvolnění a legrace, které jsem od autora slepičího útelu očekával. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Chytrý a inteligentní humor, nekompromisní podání a perfektní český dabing. Ačkoliv příběh samotný je už milionkrát ohrané klišé, tak u komediálního animáku to ani moc nevadí. Piráti jsou kvalitně a řemeslně odvedená poctivá práce, která pobaví, neurazí, ale ani nenadchne a nechytí za srdce. Za podívání však zcela určitě stojí! 4* ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Plastelína je ještě pořád úžasně zajímavá věc, Aardman ale tentokrát trochu škobrtá v zábavnosti. Nejslabší je rozjezd - než se začně něco pořádného dít, sedačka si tiše postěžuje na několik neklidných poposednutí. S příchodem do Anglie je to už lepší, vyložená radost z akce ale stejně přijde až na konec, který hodně připomíná PIXARovské Up!. Milých vtípků, chytrých gagů, a všeho podobného jsou sice ve filmu mraky, jenomže i takový Slepičí úlet byl o třídu zdařilejší. P.S. Škoda chybějící verze s orig. dabingem v naší zemičce: Trojan je fajn, ale Hugh Grant by možná byl coolovější. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Ano zase je to legrace jako všechny aardmanovské animáky, ale neměl jsem při sledování Pirátů tak vtíravý pocit jedinečnosti tohoto díla, jako u jejich ostatních filmů. Pocit, že se na film můžu podívat víckrát a vždy nadju v každém druhém záběru nějaký nový vtipný detail, nebo gag. Zkrátka i přes dobrý námět a scénář na mě film působil trochu uspěchaně. I přesto mě ale bavil víc než většina digi animáků a obzvlášť jsem si užil hlasů Davida Tennanta a překvapivě i Hugha Granta, od kterého jsem takové kouzlení s hlasem rozhodně nečekal. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není špatné, má to plno dobrých vtípků a narážek, jen... jen je to hodně zbrklé, nestačím vstřebat jednu věc a už je tu další a další.. Rád bych si ty nápady chvilku vychutnal. Navíc, pokud jste viděli trailery, viděli jste velké množství vtipů a nápadů. Film tak mohl být delší a děj trochu rozvláčnější. Obávám se tedy, že jsem měl přílišná očekávání od Aardmanovsky praštěného světa a jeho výtvarníků. Očekávám, že na Piráty! zapomenu asi stejně jednoduše, jako na Flushed Away (které jste mi připomněli až ve zdejších komentářích). PS: Hudba dobře zvolená. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (9)

  • Během produkce filmu se pracovalo i na 40 scénách současně. (Brousitch)
  • Kvůli stížnosti jedné z nadací pro nemocné leprou byla loď malomocných, která je vidět už v traileru, přejmenována ve filmu na loď morovou. Jak je poznat podle odpadávajících končetin námořníků, na palubě morové lodi se však stále plaví malomocní. (pajik)
  • Pirátská loď, která byla pro potřeby natáčení postavena, vážila 700 kg a její délka činila přibližně 4,2 metru. (Thomas05)

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama