Reklama

Reklama

Domek z karet - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2017, 11 h 20 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Beau Willimon

Hudba:

Jeff Beal

Hrají:

Kevin Spacey, Robin Wright, Andrew Polk, James Martinez, Michael Kelly, Neve Campbell, Sean M. Brown, Patricia Clarkson, Curtiss Cook, Kwajalyn Brown (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jde o víc než kdy dřív. Frank a Claire spolu pracují na upevnění moci a získání Bílého domu – jakýmikoli prostředky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát se 'Domek z karet' skládal pomaleji, možná proto, že komplikované machinace s volebním systémem pro mě nebyly zrovna srozumitelné (myslím víc než obvykle :-)). Pak už se najelo do starých dobrých, prohnilých politicko-korupčních kolejí, v nichž mrtvol (poněkud pochybně) přibývalo, Underwoodovi u moci si servítky nebrali. No a jelikož se vzhledem k obviněním v reálném světě stává pátá sezóna Spaceyho (hereckou i kariérní?) labutí písní, velice lákavé rozestavení figurek (Claire vs. Frank) ze závěru bohužel padá. :-( ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá série ze začátku docela nezáživná, zejména hry kolem prezidentské kampaně při neznalosti detailů volebního systému asi tady u nás těžko doceníme. Nicméně někde v polovině to opět nabralo ty správné grády, a opět překvapilo, kdo proti komu a kdo s kým. Poslední věta posledního dílu mě moc nalákala vidět, co bude dál a jak se k tomu frank postaví. Bohužel, to už se nikdy nedozvíme a nejsem si jistá, jestli se vůbec chci dívat na řadu šestou, u které se asi museli scénáristé hodně zapotit, jak Franka ze dne na den bez přípravy odstranit. SPOILER: Já bych ale mnohem radši viděla pokračování toho, jak jsou Francis a Claire úhlavní nepřátelé. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stalo se to, v 5. serii jsem otupel a zacalo mi vlastne byt nejak jedno, co se deje. Zacalo to byt chaoticke (mozna taky proto, ze jsem jiz nebyl tak pozorny). Nejedna situace uz mi prisla i tezko uveritelna a druha tretina serie pro me byla vcelku nezazivna az skoro nudna. Prijde mi, ze uz toho je prilis. Prilis nekalosti v kratkem case a namisto nejake promyslene lsti, je to spis jak maraton a soutez o to, kdo udela jeste neco horsiho. Castokrat to neco horsiho, jsou pritom jen slova, ktera se tak nejak stanou, ale na deni/postavy to nema velky vliv a na obrazovkach z toho taky vetsinou nic nemame a mam dojem, ze to prestava mit vliv i na me sameho. Konec se snazi presvedcit o opaku, ale jako celek pro me zatim nejslabsi serie.. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Míra napětí, nehezkých činů a fascinace zlem stoupla v páté řadě natolik, že opravdu nemám důvod nedat nejvyšší hodnocení. Zatím nejlepší řada, šestky se bojím, ale vidět ji musím pak si oživím souvislosti a napíšu nějaký komplexní dojem. Jak mě seriál jako celek nikdy nefascinoval, o jeho sklonku se to říci nedá. Paráda!! ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reklama slibovala nejtemnější sérii z celého seriálu a překvapivě se slib naplnil. Síla House of Cards ale spočívala v diplomatickém teroru, který byl naprosto uvěřitelný, pátá série už tyto vody dost opouští a z politického dramatu se tak stává "obyčejný" thriller, který snad už může skončit jen třetí světovou válkou. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama