Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (448)

Vodnářka 

všechny recenze uživatele

Nee, tak na tohle se nedá dívat ani jako na oddychovku pro vymytí mozku po zkouškovém. Vojta Dyk s Kryštofem Hádkem při tak ubohém scénáři nemohou imponovat už ani těm nejoddanějším třináctkám, rádobyakční střihy rozhodně ráz příběhu nedodají a takový druh vtípků už bohužel vyčerpal pan Troška ve svém mnohadílném Kameňáku.... Nic nezachraňuje ani dokonale tragický soundtrack či produkčně docela dobře promyšlená propagace. Hvězdička snad jen za tu nadšenou snahu natočit opravdu hustej film.... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je už ČTVRTÝ (!!!) pokus Tomáše Řehořka , zase teda žádný zázrak. Kdyby tu existoval nějaký opravdu talentovaný mladý český režisér, tak řvu ať dají peníze raději jemu (bohužel Kroner je Slovák). Zhruba stejně rozpačité a divně poskládané jako ROming (stejný scenárista a producent). Tomáš Řehořek se umí dokonale přizpůsobit přání investorů, ale sám nemá žádný rukopis. Už víc nechci. ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dva hajzlové jsou v českém filmu zase za největší drsňáky a Jiří Menzel postaví za necelých sto tisíc nukleární reaktor (a rozdává moudra o tom, že se nemáme pokoušet nic měnit). Dokonale zabité dvě hodiny. Nejde se na to vyloženě naštvat - na to je to moc prázdné a hloupé. Tenhle film je prostě produkt naší perverzně zvrácené kinematografie a jen "se to nepokouší měnit". ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Tedy, pane režisére! Proměny byly dobré a nadějné, Czech Made Man také docela ušel, v Piku se vám splašilo dokudrama, ale co je tohle za slepenec? V 50. minutě jsem měl dojem, že už to běží 3 hodiny. A přitom to má hodně slušný potenciál námětu. Takže teď si dáte za trest pokání, režírování 100 dílů Ordinace v růžové zahradě! :-) ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Díváte se na rozjuchaný plakát několikrát projetý Photoshopem a říkáte si, že Signál možná bude příjemná oddychová komedie. Jenže ouha. V polovině snímku se humor lehce přiškrtí a až do konce spíš dosípává, doprovázen dramatickými prvky. Jakmile ale pro nějaké drama nebudujete psychologii postav už od začátku a myslíte si, že bohatě stačí "Bolek Polívka se tváří smutně", pak z toho vyjde něco nepříjemně polovičatého. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Motocykl se sajdkárou byl sice plně funkční, ale kvůli velkému hluku nebyl nastartován a ve scéně je potupně tažen lanem. (Terva)
  • Scenárista Marek Epstein a režisér Tomáš Řehořek se v základní myšlence nechali ovlivnit jinou českou komedii, díky čemuž se v kuloárech snímku přezdívá „Bobule 3“. (Olík)
  • Štáb si udělal základnu v hospodě U České koruny v Lipnici nad Sázavou. (Terva)

Reklama

Reklama