Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (448)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem ani nikdy neměla v plánu tento film vidět, ale když ho dnes dávali v TV, tak jsem se koukla a musím říct, že mě to hrozně moc překvapilo. Čekala jsem další nudný a hrozný český film a místo toho jsem dostala supr film, u kterého jsem se nenudila ani vteřinu. Kryštofa Hádka mám hodně ráda a když jsem zjistila, že do jedné z rolí byla obsazena i Eva Josefíková, tak jsem se na to musela podívat. Eva mě hodně zaujala už ve filmu Probudím se včera a tady potvrdila, že hrát umí. Takže nečekaně dávám 75%. A určitě jsem to neviděla naposledy. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebýt neskutečně chytlavé písně od skupiny Nightwork, asi bych tento film dlouho přehlížela. Nic by se rozhodně nestalo, s politováním musím uznat, že jsem čekala mnohem víc. Film by snesl zkrácení možná i o 20 minut, příliš často jsem měla nutkání dívat se na hodinky. Režisér se zřejmě nedokázal rozhodnout mezi zde uvedenými žánry a ve výsledku jsem sledovala takovou nijakou směsici. Eva Josefíková mi vadila už v "Čertově nevěstě" a ani zde mě nepřesvědčila. Ústřední dvojice (hlavně Vojta, co si budeme povídat, jeho strach o ztrátu hlasu neměl chybu) a pár hlášek ale potěší. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Nevidím Signál, jako nezvládnutou komedii, necelé dvě hoďky uběhnou v poměrně svižném tempu. Karel Roden jako obvykle využívá oblíbenou polohu vyčerpaného schizofrenika. Jiří Menzel mistrně vystihuje roli stárnoucího vědce, poznamenaného nesmazatelnou dávkou odevzdanosti, ale také neutuchajícím rebelstvím. Kryštof Hádek.. hm… strohá fyzika je mu bližší, než-li panenský pel… nezoufej inženýre; příroda nakonec zvítězí. A živelný Vojta Dyk… role sebestředné superstar a lovce dívčích podprsenek i peněženek mu náramně svědčí. Nu, což… jak se tak rozhlížím… ne vždy se připojení zadaří. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Někoho chytají záda, někdo chytá ryby a v jedné odlehlé vesničce nechytají mobilní signál. Dva vykukové, kteří však za film stokrát lépe působí jako arogantní floutek & zakřiknutý pochybovač, se rozhodnou s tím něco udělat, a pronudíme se s nimi až do konce filmu, který je naprosto o ničem. Selhává značně nejen ve scénáři, který je neujasněný v tom, do jakého žánru chce spadat, v motivacích postav a v dalších mnoha nedostatcích, jejichž vyjmenování by vytvořilo dlouhou řadu, a rovněž režijně je to jedna velká katastrofa, ale také v technických kategoriích má značné rezervy. Ozvučení filmu bylo tak špatné, až hercům nebylo téměř rozumět, a kamera si dělala co chtěla a nedokázala dát filmu jednotný ráz. Mohlo to být spolehlivé v hereckém obsazení, kdyby to ovšem herci z té nudy vytrhli. Jódlující Dyk na lesní mýtině anebo věčně ostýchavý výraz Hádka asi mnoho povyku nenadělají. Otázkou zůstává, co režisér Řehořek slíbil Menzelovi a Rodenovi za jejich účinkování v takto slabém filmu. Nakonec z toho vznikl nezvládnutý blábol, na kterém není nic zajímavého. Je docela možné, že po jeho zhlédnutí obětujete svůj mobil a rozdupete ho, kdykoliv nechytnete Signál a vzpomenete si na tento film. 0% ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Na to, že to je už ČTVRTÝ (!!!) pokus Tomáše Řehořka , zase teda žádný zázrak. Kdyby tu existoval nějaký opravdu talentovaný mladý český režisér, tak řvu ať dají peníze raději jemu (bohužel Kroner je Slovák). Zhruba stejně rozpačité a divně poskládané jako ROming (stejný scenárista a producent). Tomáš Řehořek se umí dokonale přizpůsobit přání investorů, ale sám nemá žádný rukopis. Už víc nechci. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Motocykl se sajdkárou byl sice plně funkční, ale kvůli velkému hluku nebyl nastartován a ve scéně je potupně tažen lanem. (Terva)
  • Obyvatelé Lhoty, kde natáčení probíhalo, museli během filmování dodržovat ticho, díky čemuž se museli vzdát sekání trávy, práce na polích či řezání dřeva. (Lenny09)
  • Scénář Marka Epsteina k tomuto filmu se v roce 2006 umístil na 2. místě v Ceně Sazky o nejlepší dosud nerealizovaný scénář. (Cheeker)

Reklama

Reklama