Reklama

Reklama

Mortal Kombat: Legacy

(seriál)
USA, (2011–2013), 3 h 4 min (Minutáž: 7–14 min)

Série(2) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Webseriál Mortal Kombat: Legacy byl vytvořen jako reklama pro chystanou stejnojmennou hru. Seriál nás v devíti dílech seznámí s hlavními hrdiny Mortal Kombat universa. Seriál je prequel a jeho příběh se odehrává před všemi filmy a hrami.
Seriál režíruje Kevin Tancharoen, který se také podílí na scénáři a produkci. Původně vznikl pouze krátkometrážní film Mortal Kombat – Rebirth, který měl ukázat, že Kevin Tancharoen a jeho tým zvládnou i celovečerní film. S tímto filmem obíhal studia a internetové publikum z něj bylo nadšeno. (-Marc-)

(více)

Recenze (152)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

První série naprosto bomba, moc povedené představení postav a jen mrzelo, že jsme se nedočkali turnaje. 85% Druhá série nás vrhne do turnaje, bohužel došlo k výměně herců. Některé postavy se ani neukázali a celkově slabota. Měl jsem velká očekávání po první sérii, ale jsem bohužel zklamán. 50% 4* pouze za první sérii ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je nutné obdivovat snahu i schopnost vystačit si s málem a udělat z toho mnoho. Na druhou stranu je třeba litovat, že webový seriál Mortal Kombat: Legacy nevypadá tak jako video Mortal Kombat, které režisér-nadšenec Kevin Tancharoen dříve nahodil na YouTube. Díl s Johnnym Cagem se vyloženě povedl, epizoda s Raidenem řeší, jak by se mýtické postavy tohoto videoherního světa daly adaptovat pro film s více realistickou atmosférou, a díky triu Jeri Ryan, Michael Jai White a Tahmoh Penikett v jiných je na co se dívat. "Historické" části jsou ale o poznání slabší. Škoda, že Tancharoen nenatočil prostě delší verzi původního upoutávkového klipu na pokračování. ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Chyba tohohle webseriálu je jen v tom, že epizody jsou prostě moc krátké :). Akční scény jsou totiž svižné, herci velmi sedí, teda hlavně pokud jde o Jaxe, ale Sonya i Kano si s tím poradili docela dobře a Strykera mohl hrát prakticky kdokoli. To hlavní ale je, že i v těch deseti minutách se vždycky najde nějaký detail co potěší nebo připraví půdu pro nějaká očekávání na příště pro fanoušky Mortal kombatu (jiný člověk by si toho totiž asi nevšiml) a to je dobře :). Takže prostě vždycky je škoda jenom když uběhne těch deset minut (píšu po kouknutí na dvě epizody), protože uběhnou fakt rychle a navnadí fanoušky moc :). /////// Třetí epizoda zábava :). Zase detaily pro fanoušky a tentokrát navrch ještě trochu navnadění na to jakým směrem by se vlastně celá série mohla ubírat. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jednalo o desetiminutová videa na youtube, která sloužila především jako úvod a přiblížení nové hry, byla to perfektně odvedená práce, a hlavně stojí za zmínku Raidenův díl. Občas mi některé díly připadaly sice na úplně rozdílné úrovni, a ne že by mě zrovna bavily, převážná většina ale byla přesně to, co jsem jako úvod některého z charakterů potřeboval vidět. Když jsem před několika dny viděl trailer na druhou sérii, zas mi nezbývá nic jiného, než se na to těšit, jako když jsem se už ani nevím v kolika letech těšil na Mortal Kombat 4. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Jako skalní fanoušek fenoménu jménem Mortal Kombat musím říct, že jako vtip je to dobrý. Ale jinak ? Díl má 10 minut. Z toho tři minuty předmluva a dvě titulky. Takže samotný díl má tak 5 minut. To není seriál ale urážka. Tímhle způsobem bude mít celý seriál tak 500 dílů a z toho 300 jenom turnaj. Měli to zkusit jako film. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (18)

  • Epizódy druhej série obsahujú v závere aj krátke skeče zo zákulisia. (Johnny.ARN)
  • Během souboje udeří Liu Kang (Brian Tee) Johnnyho Cage (Casper Van Dien) takovou silou, že mu zarazí hlavu do země. V dalších záběrech už ale hlavu v zemi zaraženou nemá. (Duoscop)

Související novinky

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

Jak to vypadá s Mortal Kombatem?

11.03.2019

S remakem filmového Mortal Kombatu byl před časem spojován režisér Aquamana James Wan, ten ale po nějaké době projekt opustil a od té doby se toho kolem filmu moc nedělo. Tedy až doteď. Podle… (více)

Mortal Kombat nanovo a brutálně

Mortal Kombat nanovo a brutálně

02.10.2011

Režisér Kevin Tancharoen loni natočil promo video Mortal Kombat s cílem zaujmout studio Warner Bros. a ukázat, že je vhodným kandidátem na režii nového filmu. Povedlo se: studio zafinancovalo… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno