Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (202)

decouble 

všechny recenze uživatele

Spíš než jako nadsazená podívaná o sámoškovejch vopruzácích mi to připadalo jako film, který by tihle burani natočili sami o sobě, takový manifest buranství. Ze začátku se mi to zdálo docela vtipný, postupem času to ovšem začne s humorem dost pokulhávat (úměrně k tomu jak bobtná přestřelenost zápletky), opakovat stejné vtipy (např. nárazy autem) a v druhé polovině to už spíš připomíná soutěž o to, kdo je tady ten nejneschopnější idiot. Úplně ke konci, v té nejakčnější pasáži mi to dokonce připadalo jako vyložená nuda...A takové ty rádoby vtipné záběry z natáčení v závěrečných titulcích jen podtrhly to, jaký je tenhle film chujovina. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Debilní satira? Přestože mi tento druh humoru není blízký, spíše naopak, vyloženě odpad se dát zdráhám. Občas konání této nizozemské partičky debilů (= lidí stižených debilitou) bylo skutečně vtipné a občas satirické momenty byly skutečně trefné, nicméně když to vezmu globálně, není to z mého pohledu doporučeníhodný film. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Oooo bože národe český, ty jdeš do hoven! Tenhle humor se musí umět (Borat, Diktátor). Jenže tady sledujeme bandu těch nejodpornější ubožáků, který jsem snad v životě viděl. A to nejen ve filmu. Od první minuty mě vytáčela jejich trapná, buranská mluva, jejich vizáž, hudba a vše co se ve filmu dělo. Jednu hvězdu dávám za občasný dobrý gag, jenže ty byly asi tři dohromady. Až neuvěřitelně debilní film, který mě opět utvrdil v jedné věci. IQ národa českého je ohnuto přes kmen padlého stromu, reje držkou v hlíně, kvičí jako podsvinče a do prdele ho mrdá idiocie!!! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Tady se nezastavuje před ničím. Těžko tyhle lemply k něčemu přirovnávat. Napadá mě šílenec s nunčakama z filmu Přízračný svět (ghost world), řízlý videoklipem s beastie boys http://youtu.be/evA-R9OS-Vo a možná trochu Jack-Ass. Opravdu nevím o ničem jiném, co by mohlo podobným způsobem pobuřovat a zároveň pobavit. Možná snad jen Family Guy ale to je vlastně seriál pro předškolní věkovou hranici. Nepříjemné scény např. s pejskem jsem ochotný překousnout, tohle bylo TURBO! Neopakovatelná záležitost, KUT! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)

Reklama

Reklama