Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (203)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Absurdná komédia u ktorej úplne chápem chváli až do neba aj naopak úplnú, čistú nenávisť. Mne sa buranský humor takéhoto sockárskeho beerdrinkerského charakteru páčil. Nadávky, ich oblečenie, účesy, všetko bolo tak primitívne ale tak zábavné, že som sa čudoval sám sebe pri niektorých výbuchoch smiechu ktoré Americké fekálne komédie u mňa proste nedokážu vyvolať. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Banda pěti kreténů ztratila práci, podpora vyschla a jejich IQ se nezvedlo z dosavadních 40 bodů. Kreténi ale znají svoje práva. Mají právo na život, na píchání, lepší jídlo pro svého psa, pivo v plechovce i na kvalitní fastfood stravu. Svojí zastydlou pubertu hrdě stvrzují nezastřiženými vlasy ve stylu 80. let + ofina. Blbost těchto pěti nezná mezí a oni musí zachránit své rodné městečko. Primitivismus vyšlechtěný do vyšší úrovně :-) ()

Reklama

italka63 

všechny recenze uživatele

Bylo to něco neuvěřitelného. Chvílemi ale totálně blbé, uječené, trapné a pak bum -neuvěřitelná scéna totálně černého humoru. Banda líných, tupých magorů se vzbouří ve svém malém městečku -chtějí přece neustále pobírat sociální dávky i bez odvedené práce -a a na protest přestane všechno platit. Projíždí se brčálově zelenou Mantou a každý z nich má problém, do kterého se zatáhnou média, policie, a přeroste div ne v národní konflikt. Chvílemi jsem to chtěla vypnout. Chvílemi jsem se smála na plné kolo. Jedno vím jistě -nekoukejte na to při pobytu v nemocnici, vypadáte totiž jako ten samý blbec:-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli kdy jsem o filmu slyšel, jsem ho musel vidět. Drtivej rave soundtrack s naprosto brutálním humorem, kde autoři nemají problém s rozmáznutym psím mozkem na plátně. Fakt. Tady se s tím prostě neserou. Jinde je to tabu a parta z Holandskýho mini města z toho udělá naprosto brutální scénu. O partičce New Kids jsem toho moc neslyšel, do doby, než mi jeden Němec řekl, že je to v Holandsku, Belgii a Německu jedna z nejpopulárnějších part současnosti, kteří si to mašírují na youtube klípcích den co den a lidi se tím neuvěřitelně baví. A já se taky bavil. Sice to bylo chvílemi až dost šílený, ale pořád to byla komedie, která mě fakt upřímně rozesmála. Na druhou stranu se s divákem vůbec neserou. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Něco tak ujetého se často nevidí. Přirovnal bych to šílenostem, které stvárnil Sacha Baron Cohen, jen s tím rozdílem, že zde je lidí 5! Né-li více, když připočtu ty magory kolem. Hudební tracky jsou taky něco, vzpomeňte si na 90. léta, 2Unlimited a 24Seven a mnohá nostalgická srdce zaplesají. Ale tak bych mohl pokračovat ve výčtu divných, místy i nechutných, ale přitom někdy geniálních gegů do nekonečna. Chce to prostě vidět... 70% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama