Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (201)

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Debilní satira? Přestože mi tento druh humoru není blízký, spíše naopak, vyloženě odpad se dát zdráhám. Občas konání této nizozemské partičky debilů (= lidí stižených debilitou) bylo skutečně vtipné a občas satirické momenty byly skutečně trefné, nicméně když to vezmu globálně, není to z mého pohledu doporučeníhodný film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ačkoli jsem znám svou nekompromisní rozhodností, tak tentokrát jsem při hodnocení lehce zaváhal mezi pěti hvězdami a odpadem. On je to totiž snímek zvláštním způsobem vtipný, ale zároveň se mi na mysl odněkud vkrádá nejasná myšlenka o ukázkové debilitě. Jenže, i když upřímně nenávidím úplně všechny postavy, které mají cokoli společného s Maaskantje, tak dokud mi doma nezačnou vylézat z obrazovky, tak se přikláním k tomu, že to byla sranda. Za svým názorem si však rozhodně nestojím. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nekorektní,brutální a úchylná "komedie" o partě Holandských vidláků v šusťákách,co poslouchaj disco rave z devadesátejch, hulej,chlastaj pivo a jelikož přijdou o práci,začnou si brát všechno zadarmo,až to vede k hromadě mrtvol a to včetně psů a kojenců...ehm.... . Jako příznivec brutálního,černého,úchylného jakkoliv zvrhlého humoru bych měl hýkat nadšením,jenže všechen tenhle humor se musí umět a ne nechat partu chrochtajících dementů dělat trapné a opakující se píčoviny a řikat tomu film.Bejt Holanďan upřímně se stydim že žiju ve stejným státě jako tyhle nesympatický idioti a dokonce mi to i Kimberley ( původem z Purmerendu ) řikala,že v Holandsku na to každej plive,ale že svět se zbláznil :) Jednu * z milosti za 4 scény,u kterejch sem vyprsknul smíchy, zbytek nesledovatelná série idiocismu,trapnosti a nulového vtipu bez navazujícího a pořádného vypravění. Další důkaz,že Verbal je debil...sakra kolik už jich to máme? 20%. ()

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvtipnějších filmů, co jsem v životě viděla (doporučuju slovenský titulky pro umocnění zážitku). Tolik krásy a nekorektnosti a tak málo času. MILUJUTO. _____ S klucíma i za střízliva - další důkaz, že Radek99 je sucharskej tlučhuba, co se moc rád poslouchá. HOMO! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)
  • Mnoho rodinných príslušníkov hlavnej pätice hercov si vo filme zahralo menšie cameo úlohy. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama