Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partičke kamarátov z mesta Maaskantje sa jedného dňa prihodí niečo strašné. Všetci z dôvodu finančnej krízy stratia robotu, nešťastnou náhodou pár z nich príde aj o svoj domov a peniaze, ktoré im ešte ostali, veľmi rýchlo minú. Bez financií to však v dnešnom modernom svete nejde, preto sa rozhodli neplatiť za nič a všetko si brať zadarmo, bez ohľadu na následky. (Ba-nny)

(více)

Recenze (203)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

New Kids Turbo mají potenciál stát se podobně kultovním filmem jako třeba dobové snímky Ed Wooda Jr., jehož Plán 9 z vnějšího vesmíru je tu nahrazen ,,Plánem 5 z Maaskantje". V početnější, společensky uvolněné skupině osob (rozuměj partě přátel s vysokým stupněm intoxikace) budou New Kids Turbo zlatým hřebem večera a nevyčerpatelným zdrojem zábavy, individuálně (a za střízliva) nedokoukatelná záležitost... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Naprosto zabitých 84 minut se snad největší hloupostí jakou jsem kdy viděl. Ale nachlamal jsem se u toho jako nikdy. Když připočítám nadupanou hudbu, tak nemůžu dát jinak (ale IQ mám vážně vyšší než G. W. Bush). Pro ty co neví do čeho půjdou, tak přidávám film v kostce, ale jsou tam i větší hovadiny :D... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Buran nezná ras ni hranic. Tahle pětice pochází z nizozemské díry někde u Sint-Michielsgestel, jeden z nich vypadá jako vidlácká verze Legolase, druhý zase jako mladicky rebelský sociolog Jan Keller a je s nima jako dost prdel. V závěru už je to možná až moc úlet, ale rozjíždí se to hodně kulervoucně a vaše bránice dostane pěkně zabrat. Obzvláště nejste-li zapšklí velkoměšáci a uznáváte, že i buranští maloměšťáci jsou taky lidi , svérázní a mnohdy i dost zajímaví, občas až sympatičtí. "Keller" mě dost rozsekával, stejně jako dvoučlenný televizní štáb se služebním bicyklem. Sakra, já proti Troškovi v podstatě nic nemám, ale kdyby měl alespoň trochu koule a jeho současné komedie škubaly čelistmi a vypadaly alespoň z půlky jako tohle. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Fajn Příjemná Oddechovka.. Při které se dá opravdu Zasmát a né jen na chvíli.. Celou dobu se tam řve Píčá, Buzík.. Spousty sprostých Slov.. Příjde řada i na Brutalitu, která je povedená!! Je jasný, že film má malej Rozpočet.. Hlášky Scénář vymýšleli Studenti.. Je to jen pro určenou Věkovou Kategorii.. Hodně slušná komedie.. Možná i můj První Nizozemský Film, Flámy o tom, že v Holandsku Žijí pouze Tlamy jsou pravdivé!:) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkná sonda do životů běžného holandského obyvytelstva, kde průměrné IQ je kolem 60 a marihuana je na denním pořádku. Film zaručeně dokáže pobavit i ty z nás, kteří se ho rozhodnout zkouknout za střízliva a s čistou krví. V jiném stavu bych dost možná nastřelil plný počet. 5 hlavních protagonistů jsou společně naprosto úžasní. Jsou to totiž totálně vypatlaní kreténi. Humor ve filmu je takový ten klasický kanálový, který ohromuje pouze svojí debilitou a jednoduchostí. Já proti němu nic nemám a na holandštinu si člověk brzy zvykne. Lepší 3*. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu si zahrál legendární trojnásobný mistr K1 World Grand Prix Champion, kickboxer Peter Aerts, přezdívaný "The Dutch Lumberjack". (Dixxx)
  • Po záverečných titulkoch nasledujú nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama