Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na začátku sledujeme chlápka jak utíká před dvěma chlápky ti ho po čase chytnou a chtějí ho zabít akorát ho přejede motorkář a on skončí v nemocnici. Mezitím kamarádi toho chlápka unesou ošetřovatale a jeho těhotnou ženu a chtějí po něm, aby jejich kumpána osvobodil z nemocnice a přivedl k nim. Z francouzských thrillerů lepší kousek 80 procent P.s. kdyby potratila dal bych i 100 procent nemám rád filmy kde jsou těhotné a je to prezentováno jako by jsme se z toho měly posrat, že jsou něco více než všichni ostatní na světě. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Nějak takhle by podle mě měl vypadat akční krimi thriller. Zoufalá situace si žádá zoufalé činy. Přestože hlavní hrdina v podstatě dělal jen svoji práci, má najednou problém. Na pláč ovšem nemá čas, spíš naopak. Musí zachránit svoji těhotnou ženu a v nejlepším případě i očistit své jméno…To byla ale jízda! Ano, občas tvůrci nechají diváka vydechnout u nějaké té klidnější chvilky, ale jinak je to skoro pořád samá akce a nutno dodat, že velmi kvalitní. Film má perfektní tempo (místy až zběsilé), jež dokáže publikum dokonale strhnout, pořádnou porci napětí, sympatický manželský pár, kterému nejde nefandit (Elena Anaya je tu navíc neodolatelná), spoustu prohnilých záporáků a také nějaké to zadostiučinění. Ano, některé momenty nevypadají úplně věrohodně (srážka s motorkou, Sartetovo rozhodnutí, krvácivé těhotenství a pár dalších), ale na druhou stranu, nejde o nic tak fatálního, aby mi to zabránilo mírně nadhodnotit a prásknout filmu slabší plný počet, protože něco tak osvěžujícího jsem v daném žánru už delší dobu neviděl. ()

Reklama

ti88na 

všechny recenze uživatele

Nemám rada Francúzov ani ich filmy, ale tento Cavayé si ma celkom získal. Limit je skvelý akčný film s ľahkou, ale zaujímavou a postačujúcou zápletkou pre výbornú naháňačku a hru o čas. Hereckým výkonom nemám čo vytknúť, sú to síce typické francúzske ksichty, ale Gilles Lellouche, nerada to priznávam, má niečo do seba a okrem toho si s touto úlohou aj výborne poradil a dodal jej punc reálnosti a uveriteľnosti. Takže čo dodať, teším sa na Fredyho ďalší počin. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem si dnes ale hodně spravil chuť! :-) Francozská verze 96 hodin, nebo mne napadá ještě přirovnání k Fordově Franticu. Rychlá, akční naháněčka, bez vteřiny oddechu. Takové filmy jsou ty pravé, takové které můžu. Žádný profláklý ksicht, zápletka a její vyřešení. Na vše stačí 80 minut a to se mi fakt zdálo akorát. Kdo se chce pobavit tak směle do toho, ani hledat není třeba. Celý je na youtube :-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní kriminálka, kde jste v akci už od první scény a v podstatě to tak je celou dobu. Je to ale zpracovaný s citem, takže to nijak extrémně "nebliká" a není to nijak přehnaný. Jo, najdou se scény, který jsou maličko přitažený za vlasy (např. souboj chlapa se ženskou, kdy to vypadá, že ona je asi 3x silnější než on), ale bez toho už se asi neobejdeme ve filmech nebo jenom výjimečně. Nicméně mě to bavilo, nenudilo, a to je hlavní... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama