Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM... MYSLÍM, ŽE VÁS MILUJI.“ … ,,KRÁSA. TEDA, MOC DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“ … ,,JÁ TAKY CÍTÍM... JAKO VY. TO STEJNÉ.“ … ,,DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“...... /// Může vztah – my normální tomu říkáme láska, porazit pocit úzkosti? Tak jednoduchý! Pár lidiček (který všechno děsí), trocha čokolády a co z toho může vzniknout. Neuvěřitelná schopnost vytvořit z maličkostí příjemnou a romantickou (!) atmosféru. To by dnešní čtrnáctky nepobraly. Možná i kvůli stopáži. Vždyť říct všechno za hodinu a čtvrt a bez esemesek… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se starou se doma (před sebou) schováváme do skříní. 2.) Miluju čokoládu. 3.) Thx za titule ,,Loupi“ a ,,z.o.diac“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Čokoládově sladká komedie o dvojici nesmělých, roztomile ostýchavých a starosvětsky zamilovaných. Námět je originální, herecky je to kouzelně zvládnuté s vtipnými dialogy a jemným humorem. Tento francouzský snímek ukazuje, že romantický film lze natočit i cudně, bez postelových erotických scén. A to nemluvím o ukázkové výrobě čokolády, která mě přiměla jít v noci s baterkou do komory pro tabulku čokolády, kterou jsem si tam sama před sebou ukryla pro čas nouze. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

Na tuto malou nenápadnou komedii bych nejspíš nenarazil bez zdejších spřízněných duší a byla by to škoda. Jde tu o sbližování dvou nesmělých duší, které nám film předvádí lehce s jemným humorem a citem pro poetiku. I když vlastně nepřináší nic nového a je to vlastně celé hrozně naivní, tak si troufám dát i silnější čtyři hvězdičky ... a když potěší příště, tak 5 hvězdiček ji nemine. Doporučuji širokému publiku. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 1 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Tak to bol film presne pre mňa a presne o mne, akurát oveľa zábavnejší než môj život. Nemohol som sa ubrániť úsmevu pri pohľade na Benoita, ktorý zažíval presne tie situácie, aké zažívam ja, dokonca aj tie jeho cvičenia od psychológa akoby okopčené odo mňa. Celkovo filmy, kde postavy majú rôzne fóbie, mám v obľube, ale toto mi fakt sadlo, asi to bude jeden z mojich obľúbených kúskov. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Máte problém se ženami? - Ano, děsí mne! '' ------- Venku mrzne, po několika dnech mlhy mráz vše nádherně obkreslil krásnými krystalkami ledu. Bíle orámovaná krajina ostře kontrastuje s oslepující modří sluncem prozářeného prosincového nebe. Je posdlední den roku 2016 a já nevěděl co si doma pustit. A tak jsem sáhl po Lásce s vůní čokolády. Třeba mně to trochu vnitřně zahřeje řekl jsem si. Navíc romantický film jsem neviděl už delší čas a ani filmovému válečníkovi to čas od času neuškodí, ba právě naopak. A upřímně, byl jsem okouzlen. Film je nekutečně milý, hřejivý a příjemný. Jako by jste si dali šálek horké, voňavé sametové čokolády. A ačkoliv ve filmu vlastně o tu čokoládu ani moc nejde, navodí vám pocity jako by jste ji měli v ústech. A to nejen ve chvílích, kdy se ve filmu čokoláda konzumuje. Chvilku je to sladké, chvilku hořké, chvilku je chuť rafinovaná a chvilku jde až do trpka... Děj se výborně rozpouští jak plátek čokolády na jazyku a nikde nic nechybí ani nepřebývá. Každopádně vám garantuji, že se budete celý film culit a ústřední dvojici budete držet palce jak nikomu jste už dlouho nedrželi. A tu chuť na čokoládu, tu pochopitelně dostanete také! Nemohu jinak, tohle byla prostě klasická milá francouzská (belgicko) komedie. Nádhera! Po včera viděné Válce Roseových učiněný balzám na duši! :-) Dávám za 5 čistých košil. * * * * * ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama