Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Film, pro který se přívlastek ,,milý" přímo nabízí. Je to jedna z těch romantických komedií, u které sice po celou dobu tušíte, jak to celé asi dopadne, ale sledujete to s přiblblým úsměvem a bavíte se dost na to, aby ani ten očekávaný konec nikterak celkový dojem nezkazil. Tento nenápadný snímek si tak rozhodně získal mé sympatie a mohu ho jenom doporučit. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Nedávam päť hviezd, pretože mi vzťah hlavných aktérov pripadal unáhlený, a taktiež som medzi nimi necítila chémiu, no neviem, či to bola chyba hercov, alebo je to typický francúzsky/belgický štýl romantiky. Inak som sa pri filme dosť nasmiala, aj posmutnela, keďže v mnohých veciach trafil do čierneho. No osobne ma už unavuje spojenie čokoláda-láska. Ja sa po čokoláde cítim dosť letargicky, skôr by som volila veľkú ovocnú misu či pohár - jedlo, ktoré ťa má rado aj naspäť (lebo, nie je cukor ako cukor.) ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Slabota :( Nevím jestli je to můj odpor k nesebevědomým lidem (kterým jsem ovšem taky býval), nebo neodsýpajícnost filmu, každopádně v průměru je tak silně zapasováno, že už můžeme hovořit o podprůměru. Sympatická hlavní hrdinka (opět submisivní jako prase) je hezká, ale to je tak všechno. Film ploššího charakteru a volil bych ho leda pokud není zbytí a dlouhé zimní večery už jste od samé nudy toužili vyměnit za něco jiného, než jen tělesné erotično. Pak má tento film smysl, jinak asi ne :D ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Extrémně stydlivá romantika mezi cukrářkou s vyšinutým pohledem a neurotickým krtkem, kterému hrozí vystěhování z díry. („Nemám s ženami žádný problém. Jenom mě děsí.“) Ale je hezké jednou vidět love story mezi postavami, které se blíží realitě mnohem víc než obvyklá směs šampónu a modelíny. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MYSLÍM... MYSLÍM, ŽE VÁS MILUJI.“ … ,,KRÁSA. TEDA, MOC DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“ … ,,JÁ TAKY CÍTÍM... JAKO VY. TO STEJNÉ.“ … ,,DĚKUJI.“ … ,,NEMÁTE ZAČ.“...... /// Může vztah – my normální tomu říkáme láska, porazit pocit úzkosti? Tak jednoduchý! Pár lidiček (který všechno děsí), trocha čokolády a co z toho může vzniknout. Neuvěřitelná schopnost vytvořit z maličkostí příjemnou a romantickou (!) atmosféru. To by dnešní čtrnáctky nepobraly. Možná i kvůli stopáži. Vždyť říct všechno za hodinu a čtvrt a bez esemesek… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se starou se doma (před sebou) schováváme do skříní. 2.) Miluju čokoládu. 3.) Thx za titule ,,Loupi“ a ,,z.o.diac“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR **** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama