Reklama

Reklama

Sympatická Angélique nastupuje do malé firmy vyrábějící čokoládu. Se svým šéfem Jeanem-René má společnou nejen lásku k této pochoutce, ale také velkou nesmělost. Dokáže jejich láska překonat strach ze všeho? (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (100)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Tady se sešlo hned několik faktorů dohromady. Velmi jednoduchý a přitom kouzelný příběh, dokonale vybraní hlavní herečtí představitelé a také zcela dostačující délka filmu. Francouzi opět zaváleli a již poněkolikáté dokázali, že v jednoduchosti je krása a natočili moc milou komedii, která je sladká a lahodná, jako ta nejlepší čokoláda na světě. ()

Cerebrum 

všechny recenze uživatele

Film o trapných situacích, u kterých jsem se necítil trapně, jak to většinou ve filmech bývá, ale smál se od ucha k uchu. Francouzi prostě umějí a nebojí se u takhle banálního příběhu pořádně střihnout. Výsledkem je příjemná hodinka s výbornou ústřední dvojicí. Benoît je prostě týpek, ale ani pro mě neznámá Isabelle Carré za ním nezaostává. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Nepůjdeme na procházku?" ....situace: venku chčije jak sviňa, oni se v tom dešti prochází s úsměvem na tváři...."Nevrátíme se? - Chcete? - Ne nezbytně." Taková krásná francouzská romantická komedie, která se výjimečně neodehrává mezi mladými puboši nebo osobami těsně po třicítce, ale mezi "obyčejnými" postrašími a nikterak fyzicky přitažlivými lidmi. To ale právě vůbec nevadí a naopak dodává to filmu takovou lehčí atmosféru, zvláště když oba z nich trpí velkými problémy mluvit s lidmi, nebo vůbec být v jejich společnosti. Je zázrak, že se ti dva našli. Perfektní scénka byla v mini autě, kde se namačkali všichni pracovníci továrny na čokoládu a sledovali "neskutečně nenápadně" Angelique. Dvěma slovy je tento film 'dokonale krásný'. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přes mé neustále upozorňování na to, že nemám rád Francouze, jsem si po včerejším úspěchu (Populaire (2012)) zreprízoval další galskou romantickou komedii a opět jsem nelitoval. Když se totiž do sebe zamilují úzkostlivý "továrník" a neméně úzkostlivý poustevník, může to být opravdu vtipné. A protože právě Francouzi přišli svého času na to, že by mohla láska procházet žaludkem, degustuje se ve filmu čokoláda. A já čokoládu rád. K tomu mě navíc bavili všichni nevyrovnaní, i přes "továrnu" na čokoládu jsem neměl pocit, že by bylo příliš přeslazeno, zato byla celá záležitost lidsky milá a disponovala sympaticky jemným humorem. / Poučení: Jsi ve stresu? Jdi do fiží. ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Slabota :( Nevím jestli je to můj odpor k nesebevědomým lidem (kterým jsem ovšem taky býval), nebo neodsýpajícnost filmu, každopádně v průměru je tak silně zapasováno, že už můžeme hovořit o podprůměru. Sympatická hlavní hrdinka (opět submisivní jako prase) je hezká, ale to je tak všechno. Film ploššího charakteru a volil bych ho leda pokud není zbytí a dlouhé zimní večery už jste od samé nudy toužili vyměnit za něco jiného, než jen tělesné erotično. Pak má tento film smysl, jinak asi ne :D ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama