Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Představte si scénu. Kluka chce sežrat dinosaurus, v poslední vteřině tam vtrhne zvukař a takovym tim velkým mikrofonem jak drží nad záběrem dinosaura majzne. Pak řekne něco ve smyslu:"zachraňte se, tohle je za Dejva" a rozběhne se za nimi. Tim mikrofonem mezi tím likviduje ty minisaury jak v nějaký videohře z devadesátek a by se pak dostal do jejich doupěte, kde se na něho vrhnou všichni najednou, střih. Vidíte ve finále prdajls a přitom se smějete, jestli nejste zhulený. Takový pocit tenhle film vyvolá a tahle scéna přesně snímek definuje. Bohužel s rozdílem, že většinou film není vtipný a už vůbec ne nějak akční nebo dobrodružný. Na nedělní odpoledne k práci asi dobrý, pokud ho ale budete sledovat na 100%, tak vás bude bolet hlava, a to nejen kvůli roztěkaný kameře. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za celkem dobrý nápad, ale pro mne jako milovníka dinosaurů, je to obrovské zklamání, je jasné, že Jurský park je jenom jeden a tam jsou dinosauři dokonalí :-). Z jiného žánru je Godzilla a ta je také bezva oproti tomuto snímku. Ještě musím zdůraznit otřesný foundfootage, díky kterému jsem myslel, že to každou chvilku vypnu a o postavách ani nemluvím!!! ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický found footage film, který ovšem vybočuje z řady nezvykle kvalitním provedením a hlavně dinosauří tématikou. Pořád je to béčko, ale dá se na to dobře dívat a i přes roztřesenou ruční kameru typickou pro tento žánr je tam toho dost vidět. Pěkná džungle, fajn CGI ještěři a docela sympatické postavy. Škoda toho určitého klišé v druhé polovině, to si mohli tvůrci odpustit. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No to byla ale příšerná sračka. Nejde mi vůbec o found footage, tenhle styl mě vyhovuje a mám takový filmy rád, jenže u Dinosaur Project jsou úplně jiný problémy a to především neskutečná imbecilita scénáře, ono je totiž super leteť do afriky, bez odpovídajícího doprovdu , beze zbraní a co nejromantičtější bez satelitního telefonu. Nesympatické obsazení , hrozivá výprava a komické efekty z Pinnacel studio. Z těch stupidních dialogů jsem umíral co vteřinu a nejpříšernější je, že je to snad natočený v pg ratingu nebo co, ani kapka krve, žádný vnitřnosti, roztrhaný maso nic. Takovejch komparzistů na vybití né a vůbec se nedočkáte žádné pořádné killovačky. 1* ušmudlanou za 3 dobrý lekačky, jinak snad nejhorší found footage a nejhorší film o dinosaurech, věřím že ten proslulej spektál od Hayemse je zábavnější. Příšerné dvd céčko. 15%-. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Filmy s dinosaury jsou hrozně nevyužité téma, a proto jsem se celkem těšil. Jde sice o ohranou found footage v této době, ale podle mého jedna z těch lepších. Zápletka není nějak moc záživná, prostředí je průměrné a herecké výkony neurazí. Dinosauři se párkrát objeví a to si divák přeje. Zpracování bylo docela dobré, takže s tím problém nebyl. Jelikož je dinosauří téma nevyužité, tak jako divák tohoto druhu nemůžu být zklamán. Po Jurským Parku nebylo nic, což dokazuje své. Na nízkorozpočtovou záležitost slušná podívaná. Od teď budu doufat v nějaký trhák o dinosaurech s daleko vyšším rozpočtem, ale bůh ví kdy se dočkám.. 6/10 = 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama