Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Chundys 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dávám za celkem dobrý nápad, ale pro mne jako milovníka dinosaurů, je to obrovské zklamání, je jasné, že Jurský park je jenom jeden a tam jsou dinosauři dokonalí :-). Z jiného žánru je Godzilla a ta je také bezva oproti tomuto snímku. Ještě musím zdůraznit otřesný foundfootage, díky kterému jsem myslel, že to každou chvilku vypnu a o postavách ani nemluvím!!! ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Dinosauři točené formou Founf Footage mě vážně moc neoslovily. Mě přijde to akorát tak, že chtěli natočit úplně něco nového co tu ještě nebylo. To autorům zkrátka vyšlo, ale se zpracováním už to bylo něco jiného. Triky dinosaurů opravdu nic moc, postavy nějak nezajímavé a hlavně pořád něco melou a vůbec mě to nezajímá, jelikož je to prostě nuda. 35% ()

Reklama

Pod 

všechny recenze uživatele

Nové studio, neznámí herci, neznámí režisér i producent. Zvládli to na 1 a vzniklo perfektní, realistické živé dobrodružství. Něco takového tu nikdy předtím nebylo. Už tak ze všech stran okopaným stylem found footage, se jim podařilo vytvořit něco zcela originálního a velkolepého. Se zajímavými zvraty v ději to ještě dotáhli k úplné dokonalosti. Můj nejočekávanější film tohoto roku dopadl ještě líp, než jsem doufal. Příběh byl úžasný a napínavý. Sice se tvůrci nedrželi legendy přímo, ale to vůbec nevadí. Udělali to mnohem víc mysterióznější a je vidět, že vzali v potaz i jiné legendy. Herci to zahráli skvěle a postavy jsou zajímavé. Dinosauři vypadají perfektně, stejně jako panoramatické záběry. Takhle bych o tom mohl psát stále a dále... Na závěr chci ještě jednou říct, že to vážně zvládli perfektně, už to snad ani líp natočit nešlo. Doufám, že vydělali dostatečný obnos, který si určitě zasloužili, a natočí pokračování, nebo jiný, podobně zaměřený film. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Masakr je správné slovo! Tohle byl opravdový masakr hodný těch nejodvážnějších jedinců! Kdo tohle zvládnul dokoukat celé, má opravdu hodně silný žaludek. Pokud bych se měl vyjádřit k příběhu, tak ten je nulový, nelogický a nesmyslný. Raptoři, kteří ve skutečném Jurském parku plivali jed a spolehlivě likvidovali vše živé, tady nahrazovali domácí mazlíčky a plnili roli "raptor, nejlepší přítel člověka" Osazenstvo se tady směle likvidovalo mezi sebou a míním tím tu lidskou část a celé to působilo, jako dílko natáčené slaboduchým štábem totálních magorů. Pokud čekáte akci, tak se dočkáte polystyrénových balvanů a záběrů odpovídajících zapnuté kameře, hozené ze skály dolů. Prostě odpadovka s hvězdičkou, třikrát podtržená! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Found footage a expedice do ztraceného světa za dinosaury... jak to mohlo dopadnout? No, v první řadě velice klasicky a předvídatelně. Máme tu určitou skupinu badatelů, s nimi i hlavního hrdinu teenagera, který se k nim vetře a následně hodinu a půl objevování neznámého kusu světa a s ním i postupným umíráním jednotlivých členů. Natáčeno tedy stylem nalezeného záznamu kamer hned z několika perspektiv, kdy by se to bývalo dalo natočit i klasicky jako normální film, ale alespoň to bylo nějak ozvláštněno. Jinak bych řekl takový lehký nadprůměr, kdy až poslední část byla alespoň trochu zajímavá, leč stále hrozně předvídatelná. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama