Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Velká Británie The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (94)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Představte si scénu. Kluka chce sežrat dinosaurus, v poslední vteřině tam vtrhne zvukař a takovym tim velkým mikrofonem jak drží nad záběrem dinosaura majzne. Pak řekne něco ve smyslu:"zachraňte se, tohle je za Dejva" a rozběhne se za nimi. Tim mikrofonem mezi tím likviduje ty minisaury jak v nějaký videohře z devadesátek a by se pak dostal do jejich doupěte, kde se na něho vrhnou všichni najednou, střih. Vidíte ve finále prdajls a přitom se smějete, jestli nejste zhulený. Takový pocit tenhle film vyvolá a tahle scéna přesně snímek definuje. Bohužel s rozdílem, že většinou film není vtipný a už vůbec ne nějak akční nebo dobrodružný. Na nedělní odpoledne k práci asi dobrý, pokud ho ale budete sledovat na 100%, tak vás bude bolet hlava, a to nejen kvůli roztěkaný kameře. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Netušila som ani v najdivśích snoch, že sa dá sfilmovať kdejaký dokument takouto dobrodružnou formou, ktorá sa tvári neuveriteľne innnn, lebo kamera neostala v štúdiu a Parkinson zase vedie nad Alzheimerom. Nemám nič proti podobným snímkom, ale tento vytŕča svojou stupídnosťou a zbytočnosťou aź do nebies. Mongoloidný blábol patriaci do vysielacieho času 4.am. a to pre deti, ktoré trávia nočnú službu na vrátnici s papá. Ostatné to dospia v teple domova a ráno si v pohode pozrú " Dinosaura" animák. Zlatá to " Cesta do pravěku ". ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasický found footage film, který ovšem vybočuje z řady nezvykle kvalitním provedením a hlavně dinosauří tématikou. Pořád je to béčko, ale dá se na to dobře dívat a i přes roztřesenou ruční kameru typickou pro tento žánr je tam toho dost vidět. Pěkná džungle, fajn CGI ještěři a docela sympatické postavy. Škoda toho určitého klišé v druhé polovině, to si mohli tvůrci odpustit. ()

hrona odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film je opravdu masakr. Špatné úplně vše. Přìšerné herecké výkony, otřesná kamera ala Monster, s tìm, že chvìlemi hlava nebere, odkud, že se to vlastně točì, nemluvě o akčnìch sekvencìch, kdy se kamera v lepšìm přìpadě vypne, v tom horšìm se motá nepřehlednost v obraze, tak, že z toho po chvilce rozbolì oči potažmo celá koule na krku. Triky jsou prachbìdné, ani jeden souvislý záběr na krajinu, a celé tomu nasazuje korunu celkové smýšlenì filmu ala kamarádčoft s pravěkým predátorem. Brrrr ruce pryč. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zcela tradiční (dobrodružně) hororová found footage expedice do lesů. Jen si na místo duchů / čarodějnice / yettiho / zabijáka dosaďte dinosaury. Prostředí je pěkné, triky o něco méně, ale to by zas tak nevadilo, tvůrci to naštěstí s ukazováním prehistorických zvířátek nijak nepřehánějí. Co film posílá do podprůměru, jsou postavy. K žádné z nich si divák nevybuduje jakýkoli pozitivní vztah. A závěrečná dvacetiminutovka, to je tak krystalické klišé na klišé, že to dokonce i v tomto žánru docela vadí. Že se jedná o nejlepší hraný film s dinosaury od dob Jurských parků, to je asi pravda, nicméně výpovědní hodnota takového tvrzení je směšně nízká. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama