Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zapomeňte na hodné džiny, tak jak je znáte z pohádek. Ve skutečnosti jsou džinové hrozivé bytosti obývající prostor mezi světy a toužící po jediném: skrze splněná přání otevřít dveře do těchto světů a ovládnout je. Alex Amberson (Tammy Lauren) pracující jako odhadkyně pro významnou aukční síň má tuto skutečnost brzy poznat na vlastní kůži. Dostane totiž k prozkoumání velký opál, ve kterém je jeden z džinů po staletí uvězněn a během průzkumu ho mimoděk probudí. (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi to přišlo spíš legrační. Pokaždé, když se nepřesvědčivá Alex rozječela, začala jsem se smát, jak blbě vykulila oči a převaluje se z boku na bok. Občas mi dělalo problém rozpoznat, jestli se válí v orgastických křečích nebo jí zmítá bolest a strach. A přitom je to ve skutečnosti docela pěkná ženská. Sem tam trochu nechutnosti tomu ovšem dává poměrně říz. Ale musím ocenit nápaditost, s jakou Džin přání plnil. Já už si to znovu nepustím a myslím, že by byla akorát škoda, aby si to pouštěl i někdo další. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Sympatický horor o zlomyslném džinovi, co dokáže být pěkná svině. Přání sice plní, ale vždycky výměnou za to nejcennější. Kamkoliv se hne, tam za sebou nechává spoustu mrtvol. O tom, že dokáže zabíjet nápaditě a s elegancí, vás Wishmaster přesvědčí opravdu lehce. Maskérská práce jednoznačně vede, CGI už trochu narušuje jinak bezchybnou zábavu. Manfrediniho hudba tentokrát nevýrazná až hanba, za to obsazení zaslouží jedničku s hvězdičkou. Englund, Bannister, Todd, Savini, Raimi a Hodder by mohli vyprávět. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wishmaster je naprosto parádní béčko z 90 let které nepostrádá naprosto nic co by takovýhle horor měl mít, už jen úvodní scéna je parádní masakr s parádníma maskama a kvalitníma efektama. Pak je pravda že druhá půlka je nic extra a je to věčné cestování z místa na místo, ale jakmile se objevý krev tak jsem maximálně spokojen. Navíc herecká esa v podání Hoddera, Englunda, Bannistera, Todda a Raimiho zaručuje kvalitu navíc to je jako masakrování hororových ikon. Masky jsou kvalitní a Vládce vypadá pěkně hnusně(v dobrém slova smyslu). Tohle je prostě povedený film který trucho sráží prostřední půlhodinka, ale i tak prostě si nemůžu sebevíc stěžovat. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Typické hororové béčko se zajímavě pojatým zlem, skvělými maskami a mizerným CGI. Tomuhle filmu by slušela péče Johna Carpentera. Ten by si pohlídal hudbu a přitáhl zajímavější herce. Hlavní hrdinku jsem si nakonec oblíbil, záporáka díky jeho charisma přijal a Roberta Englunda ocenil, jenže většina zbylých je bída a ještě větší bída. Vesměs nesplňují ani velice nízké požadavky na žánr a někteří stěží dosahují úrovně schopnějších pornoherců. Líbil se mi scenáristův černý, trochu ujetý smysl pro humor. Není ho dost na hororovou komedii, ale na odlehčení překvapivě krvavého děje stačí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Kto by netúžil aby sa mu splnilo každé prianie? Lenže všetko má svoju cenu.... Zaujímavý polodiabolsko-poloduchársky príbeh zahalený do príjemnej mysterióznej atmosféry. Potešila aj hudba a masky. Ako bonus je tu možné nájsť kopec krvi a pár vydarených gore momentov. Bolo zábavné sledovať, ako džin želania ľudí dokázal prekrútiť a splniť ich spôsobom, akým si to ale nikto z nich nežalal. Koniec potvrdil, ako je niekedy dôležité zachovať si chladnú hlavu a zdravý úsudok. V každom prípade ide o jeden z vydarených hororov 90. rokov. 70/100 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (6)

  • Mnozí z členů natáčecího štábu si ve filmu zahráli cameo. (Chatterer)
  • Film je také znám pod názvem Wes Craven to Wishmaster. (Chatterer)

Reklama

Reklama