Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v aute a to ja môžem. Konkrétne snímky, ktoré sa odohrávajú na jednom mieste. A toto je jedna z tých, ktoré krásne fungujú. Je neuveriteľné ako v takýchto dielach dokonale pôsobí akcia a napätie.Vyzdvihovať a chváliť herecké kvality Paula Walkera je absolútne zbytočné, bol to úžasný herec a je strašné čo sa mu stalo a tiež je smutné, že už žiadnu snímku nikdy nenatočí a neuvidíme ho ani ako charizmatického starého pána. Neviem čo by som tejto snímke vytkol. Mne sa všetko pozdávalo a naopak - nič mi tu vyložene nechýbalo. Ja som sa 82 minút bavil a ani na moment som sa nenudil a to opakujem, že sa celá snímka odohráva na jednom mieste. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jestli to měl být pokus o další Telefonní budku, tak se nepovedl. Tady pro změnu strávíte s hlavním hrdinou celou dobu v autě. Začátek je dobrej, protože to diváka rovnou vtáhne do akce, nikdo neví, co se děje a čeká se aspoň trochu na nějakou indicii. Bohužel tady je jakákoliv nápověda marná, protože ať mačkáte, jak mačkáte, nic moc z toho nevymáčknete. Ve výsledku je snímek téměř nicneříkající... ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh o chlápkovi co se náhodou připletl do dalšího problému a musí pomoct unesené mladé ženě ,kterou nalezne ve vypůjčeném autě cestou po Jihoafrické republice za svou přítelkyně,než pochopí o co jde tak je žena zabita a Paul musí udělat správnou věc a celý film jezdit autem (trochu to připomínalo GTA 1 a malinko rychle a zběsile-ale to jen takový závan :-) ) a odhalit nekalé praktiky policajtu v JAR.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Fešácký Pavlík osmdesát minut řídí v JARu Pomalu a rozvážně rodinný minivan a furt s někým telefonuje. Na první pohled pošušňání pro funoušky Telefonní rakve, co jsou schopni nenudit se ani v celodenní frontě na vystavení pasu. Tohle má však paradoxně vcelku překvapivý drajv, a to nejen proto, že Pavlík sem tam přejede nějakého ohyzdného, loupeživého Zula. Neukousl jsem si nudou jediný nehet, ani jsem si otráveně netrhal chlupy z nosu a dokonce jsem ani nemusel dělat kuličky z toho, co jsem našel pod nimi a cvrnkat je po obýváku. A tak stará neřvala, že měním vzor na koberci a já se vcelku bavil. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Ufff, tak to byla bída. Za scénář a "logické" uvažování hlavního hrdiny (minimálně v první půlhodině) by si měl jít Mukunda dobrovolně pro zlatou malinu... Navíc jsem to bohužel viděl jen v cz dabingu, který měl příšerně chudou zvukovou stopu. V originále je to snad snesitelnější. Podprůměr. (viděl jsem: 1x) ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Michael Woods (Paul Walker) nosí hodinky Skywatch All Black Chronograph. (dyfur)
  • Viac ako tri štvrtiny záberov filmu bolo natočených priamo z auta, ktoré Michael Woods (Paul Walker) šoféruje. (GAZ789)
  • Většina policejních aut je značky BMW. (kellne)

Reklama

Reklama