Reklama

Reklama

Štvanec

Trailer 1

VOD (1)

Nedávno propuštěný muž chce začít nový život, a proto se rozhodne odjet co nejdál to půjde. Při jeho smůle v autě z půjčovny najde klíčové důkazy, které by mohly osvědčit místní policii z korupce. Nepoctiví policisté z policejního sboru chtějí ovšem tyto důkazy zničit. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Walker jako by tušil, že jej čeká ve filmové sféře předčasný konec, a tak se upsal prapodivné akční jednohubce, u které ohromně lituju, že jsem ji neviděl v originále. Již tak podprůměrný snímek za ten strašlivý dabing vinit nemůžu, ale nikdy jsem neslyšel nic horšího, než hlas Pavla Šroma z Walkerových úst. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Prvoplánové filmy sú často krát to najhoršie možné, čo môže svetová kinematografia ponúknuť, aj keď niekedy sa nájde svetlá výnimka potvrdzujúca pravidlo. Bohužiaľ Vehicle to nie je! Od začiatku mätúce a príbehovo nie moc dotiahnuté. Celý dej sa odohráva v podstate v aute čo je teda mega debilina. Ani Paul Walker tomuto filmu nemohol zachrániť renomé aj keď sa ako chcel snažil. A najviac ma dojalo to sladké Americké poňatie konca, ako jedinec vyhrá nad celým korporátnym systémom a všetkým natrhne prdel úplne sám. 41% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám docela rád tyhle one man show filmy, kde odpovědnost leží na jedno, herci a ostatní jsou opravdu jen vedlejší postavy. Paul Walker to zvládnul se ctí, i když je to prostě jen variace na "Rychle a zběsile" ve smyslu, že ten chlap uměl dobře řídit. Scénář není nic skvělého, ale snímek docela jede a jste zvědaví, jak to dopadne. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak jako dalo se to, píšu znuděným písmem. Né že by to byla nějaká extra umaštěná odpadní roura, ale nemělo to ten správnej drajv. Paul Walker je sice sympatickej tahoun, kterej ve filmech dycky byl ten dobrej článek, což koneckonců platí i tady, ale ten minimalistickej styl, jako že se to všechno odehrává jen v autě (který ani nevidíme), byl podle mě mínusem. Sice to tím bylo originální, ale z hlediska akce se to moc nepovedlo. I při těch automobilovejch honičkách se mi zdálo, že všichni jezděj jen na půl plynu. Při konečných titulcích si poslechneme Die Antwoord, ale je to jedna z jejich méně známejch písní. A takovej je i ten film - mohl to být pořádnej odvaz, ale byl to jenom takovej obvaz... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to shlédl, moc jsem od toho samozřejmě nečekal, takže to dopadlo tak jak to dopadlo. Je zvláštní vidět Paula Walkera v jiném filmu než ve skvělé sérii Rychle a zběsile. Zde je Paul Walker také za volantem - z 99% po celý čas filmu trůni za volantem. Ale tempo je pomale, takže narozdíl od Rychle a zběsile bych tomuto dílu přiřadil název Pomalu a nudně. Je to ošklivý název, ale nejlépe to vystihuje celý film. Přesto to není blbost, přeci jenom dávám třetí hvězdu, ale velmi slabou teda. Takže jak začít ? Nemůžu začít povídat o úvodu - film nemá žádný úvod, prostě se vleče stejně jako celý film. Úplně velkým problémem to není. Ze začátku jsem si musel zvyknout na velmi zvláštní styl filmu. Vysvětlím to asi tak, že se film zaměřuje na veškeré dění v autě. Walker se napije, okolo něj se dívají na něj na ulici lidé, když Walker je v zácpě. Pak se Walker dovídá, že v autě, které se vypůjčil je zbran, nakonec i spoutaná žena. Takže se dostal díky smůle do pekeléné situace. Takže nevím jak to mám dále popisovat. 2/3 filmu se vlekly, během níž došlo k jedné akci. A ta 3/3 je už zajímavější, nějaká ta honička s poldy - ikdyž není nějak zajímavá, je obyčejná, ale přesto celkově je technická stránka filmu vydařená. Kamera také není nejhorší, ikdyž se párkrát třese. Hudba tam ani není. Když se chýlý film ke konci tak film baví o něco více. Divák bude rozhodně vnímat situaci ve filmu, takže tu nějaké minizvraty jsou. Takže to vyloženě nuda není. Furt se dá na něco dívat. Škoda, že neměl film více nápadů, situací a více akce - především honičky. Herecké obsazení: moc herců zde nehraje. Paul Walker je po mě furt nejlepší v sérii Rychle a zběsile. Zde nehrál špatně, určitě zaujal, ale nebylo to nic významného. Takže nakonec tu třetí hvězdu dávám. Celkový dojem tohoto snímku není nejhorší. Je to velmi zvláštní záležitost, takže i to, že jsem viděl něco nového, jiný styl - se cení. Takže čistý průměr, který se na jedno shlédnutí dá snést. Víckrát bych se ale na to nedíval. Takže rozmezí mezi 2 a 3 hvězdou. Přikláním se k vyššímu hodnocení. Takže celkově čistý, ale snesitelný průměr. Celkově hodnotím na 50% = *** ()

Galerie (128)

Zajímavosti (9)

  • Přibližně ve 12. minutě lze v autorádiu slyšet, jak se mluví o smrti českého miliardáře Luboše Měkoty, který zemřel 9. března 2013, přestože se film má odehrávát v roce 2011. (Doomedx)
  • Natáčanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v Juhoafrickej republike. (MikaelSVK)
  • Michael Woods (Paul Walker) nosí hodinky Skywatch All Black Chronograph. (dyfur)

Reklama

Reklama