Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je závěrečný večer v posledním drive-in kině v USA a promítač Cecil B. Kaufman (Richard Riehle) plánuje maratón toho nejlepšího pro oddané cinefily. V plánu jsou čtyři filmy, tak vzácné, že nikdy nebyly uveřejněny na americké půdě až do této noci. S názvy jako Wadzilla, I was a Teenage Werebear, The Diary of Anne Frankenstein a Zom-B-Movie oslavuje Chillerama nejen zlatý věk drive-in béčkových hororů, ale také zahrnuje více než čtyřicet let filmového nevkusu. (Goldbeater)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Nesnáším horory a nerad se bojím, ale tyhle béčkové hororové parodie/komedie/whatever mám rád, k dokonalosti už tomu chyběl jenom Bruce Campbell :) Jak si lze přečíst i v ostatních komentářích, vrcholem celého snímku je The Diary of Anna Frankenstein, kde Joel Moore ztvárnil naprosto brilantně Ádu Hitlera, a to včetně imitace němčiny (skvělá je interakce všech Němců okolo, kteří mluví normální a spisovnou němčinou, zatímco Joel tam žvatlá, co ho napadne). Ostatní povídky mi nevadily, všechno hezky brakové a béčkové, ostatně krásně stylový byl i začátek :) 75% Zajímavé komentáře: J*A*S*M ()

zigíš 

všechny recenze uživatele

rozverná letní taškařice v povídkovém stylu s 1) obří spermií ohrožující new york 2) medvědodlačí gay partou, plnou sluníčka a písniček 3) ádou, sexy evou, annou frank enstein a židovským monstrem 4) nadrženýma zombíkama (!) zábavnost se zvyšuje v přímé úměře s požitýma alkoholama, nakoukanýma horor movie/teen romance/mjúzikl a vůbec šílenostama všeho druhu ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Spermstory - 65%, Gay-medvědodlačí muzikál - 40 % , Hitlerův Frankenstein - 60%, Zombie-orgy rámec - 65%. Bez zjišťvání nějakých podrobnějších informací jsem čekal vizuální pecku a stylisticky dokonalou a uhlazenou poctu padesátým letům typu Alien Trespass, místo toho jsem dostal laciný tromácký styl. Takže létající figuríny, gumové gore, levné masky, létající výkaly. Celkově mi v hlavě zůstanou jen detaily jako originalita první historky, parádní herecký výkon Hitlera a hláška "When there´s no more room left in hell, the dead shall fuck the Earth". 55% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sorry PetrPan, tuhle jsem původně z chámovodu tlačil jen a pouze pro tebe, ovšem zdrhla mi do Hollywoodu, mrška.... po druhém zásunu pásky do promítače jsem málem odstranil čilimáslo z plochy, tlupa kakaotlaků v předělávce Pomády nebyla můj šálek ranní stolice. Ale neklesejte, přátelé, od Dolfíka to má opět úžasný švuňk! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chillerama nabízí čtyři povídky. (1) Wadzilla - Nasraná obří spermie terorizující NY. Pobaví i generál Bukkake, oživlá socha Svobody a následná soulož a samozdřejmě nesmím zapomenout na finální mega " Sperm Blast ". (2) I was a Teenage Werebear - Přiteplená medvědí zpěvohra bez které bych se bez problému obešel. Totež v podstatě platí o povídce (3) povídce s Hitlerem pod názvem The Diary of Anne Frankenstein . Povídka (4) je plná fekálního humoru. Hovna tu tečou doslova z obrazovky. Tahle povídka je ale hned v začátcích skrečována ( škoda ) a místo ní nastupuje Zom-B-Movie a s ním i celkem vtipný zakončení téhle úchylárny. Jedná se o nestandartní zábavu pro nestandartní diváky. Nebýt povídky s Hitlerem a Gaylordí story dám klidně plnej počet hvězd. Takhle je to jen lepší průměr. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama