Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 2
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Diskuze

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Bluntman

To je pravda, ale stejně, ty telefonáty a tak? A to jako svázala Kierana? Znáš film Houbičky?:D Tam to finále je nakonec udělaný tak že je všechny zabila hlavní hrdinka, pokud by to vysvětlili tak jako v tom filmu tak by mi to ani nevadilo:D

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

Vzhledem k jejím halucinacím a nočním můrám by to šlo vysvětlit bez nějakého většího problému. Přece jenom se v druhé sérii pracuje s tím, že jí hrabe. :)  

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

jen by bylo z hecu fajn, kdyby se tam mihla Cambellová, ale jako jiná postava :D

M.a.t.t.

M.a.t.t. (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

To asi tazko, kedze serialovy Scream je kompletnym rebootom. Udalosti filmov sa v nom nikdy nestali, napokon aj vrah ma uplne odlisne pribehove pozadie.

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

nike777

nike777 (hodnocení, recenze)

No, aby jsme se s třetí sérií nedivili. Vřískot, jako film, měl začít čtvrtým dílem novou trilogii. Tudíž další dva díly, dva vrazi a pochybuji, že by nepokračovali v příběhu. I když v seriálu nemá ruce nikdo z filmu, tak kdoví.

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

rollman1

rollman1 (hodnocení, recenze)

TheJokerCUZ

Jasně jasně, já ten díl ještě neviděl :D ale to nevadí, čekal jsem to. Čekám a titule. Jako dal bych si to a anglickými, ale koukáme s přítelkyní a pro ní anglické titule nejsou úplně košér :D

na příspěvěk reagoval TheJokerCUZ

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Neviem no. Podľa toho ako ukončia túto sériu...Ale podľa mňa by bolo fajn, keby z toho bola seriálová trilógia. Ešte jednu a to ukončiť...Ale ak to ukončia fajn aj po tejto, tak som spokojný. Nečakal som, že z toho bude pozerateľný seriál keď ho oznámili a nakoniec som s ním spokojný. Na MTV to je pecka!

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Myslíte si inak, že sa toto dočká tretej série? Sledovať je dosť biedna...Ale tak ak nám na konci dajú poriadny masaker s viacerími obeťami, tak by som bol aj v pohode s tým, že seriál skončí :D 

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Steny94

Steny94 (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Tiež mi to prišlo ako divadielko. Celkovo je Kieran tak mizerná postava, že vážne nechápem prečo by tam ešte stále bol, ak by nebol vrahom :D 

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Tudíž mě to přivádí k teroii že 1. série Piper, Audrey a 3. osoba o které nikdo nevěděl. A 2. série Ta 3. osoba která je jedna z nováčků.. Eli, Zoey a Gustavo(A pak ta jeblá youtuberka ze začátku)

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Jako.. čistě teoreticky by měl být Pipeřin komplic z první série. Je logický že Kieran podezřelí, protože je silný a dokázal by zabít tu tlustou přítelkyni Audrey, protože taková kost a kůže jako je Piper by to v životě nedala. Ale já si myslím že ji stejně zabila Audrey.. Protože pokud Piper jenom přivedla do města a skoro s ní nemluvila a chtěla po ní aby jí přísahala že není vrah tak jak by mohla vědět věci co věděla jenom ona a Noah?? Např. V 1. sérii Noah podezříval Setha(učitele). A najednou to na něj nastražili. A bylo až uplně průhledný jak Audrey tu třídu neprohledávala ani minutu a už věděla že ten nůž a mobil je v té klimatizaci/školním rozhlase? A pak po tom co našli to video jak Kieran je v baru s Ninou to věděla jenom Audrey, Noah a Emma. A najednou doleze Piper že Brandonova matka ukázala na Kierana. Fakt by jí nepomáhala?

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

ambron

Nemyslím si, už jenom ty telefonáty.. Ten styl mluvení mi spíš zní na jeho bratrance než na Kierena.. Prostě takovej psychouš co si chce hrát. Pokud jsou vrahové 2 tak bych už tuhle teorii tak nevyvracel, Eli volá a Kieran kuchá.

TheJokerCUZ

TheJokerCUZ (hodnocení, recenze)

Sylviiii

Já bych spíš podezříval bratránka.. V předminulé episodě jsme viděli jak v poho snídá v cizím baráku a pak odejde aniž by si ho někdo všimnul. Hned díl na to jsme viděli jak Audrey má u sebe v pokoji krev. Očividně s tím nemá žádný problém. Ano, je to až moc jasné, což znamená že to nejspíš není on. Ale není to plán tvůrců seriálu? Dát nám myšlenku že to nemůže být on protože je to až moc jasné. Zoey bych nepodezříval z toho důvodu že byla překvapená ohledně toho co má Noah v kompu, a pokud vím tak je to jediná věc se kterou jí vrah vydírá. Fakt by to vypustila ven a zahodila eso v rukávu? Nemyslím si. A ten šerifův syn.. Nevím, prostě náhrada za Noaha protože ten to má tuhle sérku s počítaný pokud se vyspí se Zoey(Přežijí jenom panicové!:D)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama