Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jediný kuchař na českých obrazovkách, který se proslavil pořadem o nevaření, ale o vedení podniku. Ale v tomto pořadu už vaří a to jen na grilu. Celkem příjemný pořad o tom, co vše se dá na grilu připravit a navíc to máme odvyprávěný životopis Zdeňka Pohlreicha za doprovodu Haliny Pawlowské. EDIT: Ve druhé řadě už Halina není a je to jen o grilu, ale je to nudnější a navíc jednotlivé díly nemají nějaký ucelené koncept jako v první řadě (třeba jen burgery nebo jen ryby atd.) ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Zdenda je trošku sprosťák, ale má přeci jen pravdu a já ho mám rád. A tenhle jeho mini-pořad se mi líbil. Akorát bych na Primu měl být naštvaný, protože to dávali v pozdních hodinách a já po tom měl hroznou chuť na nějakýho toho hambáče. Není divu, že jsou lidi obézní, když dávají takové kulinářské lahůdky v deset večer :-). ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Ano uznávám, že vyjadřování pana Pohlreicha není nijak na velké úrovni, ale za prvé si myslím, že je mnohem lepší poslouchat všední lidovou řeč, než kdyby Zděnda používal nějakou mluvu vědce a suroviny jmenoval v latinských názvech. A za druhé mám dojem, že to jak mluví, by snad mělo být jedno. Důležité je co umí a pan Pohlreich toho umí dost. Má smysl pro čerstvé potraviny, což se mi líbí. Nevytváří porce pro vrabce a klade důraz na výraznou chuť a rozmanitou estetiku jídla. Zkrátka jídlo je jeho vášní a dává to dost dobře najevo. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že čím více se ZP věnuje tomu hlavnímu v jeho pořadech - tedy jídlu, tím víc lidí brblá. Tak mě napadá, jestli tu obecně nedošlo k disinterpretaci záměru páně šéfkuchařova, když vlezl na naše obrazovky - on to určitě nedělal z toho pohnutku, že měl bytostnou potřebu Čechy naučit novým výrazům k nadávání a stěžování si. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat/dochucovat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě, ačkoliv si ho divák samozřejmě oblíbil primárně coby chlapíka s neuhlazeným slovníkem, jak brečí nad retro oblohou a fritovací kulturou. Tady nevštěpuje základy pro kvalitní fungování podniku, ale jednoduše naznačuje, že ugrilované podrážky nebo vysušený losos nejsou tím, co by mělo nad grilem omámit naše hosty. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama