Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

The_God 

všechny recenze uživatele

Dobrý pořad o grilování, pokud grilujete rádi jako já (bohužel se k tomu moc často nedostanu). Lecos se při tomhle pořadu člověk dozví, co dělá špatně a že správně to není tak náročný. ZP nemusí na nikoho křičet, takže se to dá vysílat v prakticky kteroukoliv denní dobu, aniž by to ohrozilo mravní výchovu mládeže. Jen při tom sledování člověku tak trochu může kápnou slina z pysku. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

To je přeci jedno, že Pohlreich neni tentokrát zas až tak vtipnej, tohle je spíš instruktážní pořad a ne reality show, kterou bylo Ano šéfe. Mně se hlavně hrozně příjemně kouká na "vyvařenýho" kuchaře, kterej ví, co dělá a navíc to není blbec, kterej by se neuměl vyjádřit. No a Holina je Holina, furt stejně trapná a blbá, ta mi tu náladičku docela kazila. ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se u toho tak nenachechtám, jako když si pustím Ano šéfe. Nečůrám si z toho zábavou do kalhot. Přesto nechápu ta modrá čísla. Je to prostě instruktáž o grilování. Co by na tom mohlo být ještě špatně. Myslíte jako, že to moderoval zrovna ON? Anebo že tam nenaflákal všelijaké levné a dostupné suroviny a spatlal to dohromady, jak Babica? Nemusíte za dobrý recept utratit mraky peněz, ale s grilovacím kořením žádnou super parádu nikdy nenaděláte! ()

MMR odpad!

všechny recenze uživatele

Grrrrr! K čemu mi je se rozmyslet jak co dát na talíř, když to hnedka stejně sežeru. Nic víc vidět z toho pořadu nepotřebuju. Když budu chtít radu ohledně grilování, zajdu si za tátou. UPGRADE 16.11.2011: Tak jsem nedávno zjistil, že tátovi se pořad líbí a má dokonce i knížku... K tomu já nemám slov. Ale za svým hodnocením si stojím, jako vždy... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama