Reklama

Reklama

Šéf na grilu

(pořad)
Talk-show / Reality-TV / Rodinný
Česko, 2011, 25 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Třetí pořad TV Prima se Zdeňkem Pohlreichem se týká grilování. "Šéf" nás seznámí nejen s mnoha novými recepty, ale také s radami ke správné přípravě a samotnému grilování nejrůznějších lahůdek. A navíc se prostřednictvím Haliny Pawlowské dozvíme něco o Zdeňkově životě.

Témata jednotlivých dílů:  1. Steaky
2. Burgery
3. Kotlety
4. Ryby
5. Drůbež
6. Speciality (Deco.20)

(více)

Recenze (142)

Natabar 

všechny recenze uživatele

Pohlreich už dlouho chyběl na TV obrazovce - takže v tomhle smyslu Šéf na grilu potěšil. Jenže - ač Zdenda perlí jak chce, je to od gruntu špatně - špatná dramaturgie i režie, Zdeněk jen vede dlouhotánský monolog, který je přerušen rozhovorem s Halinou a zase monolog. Jako pořad šílenost. Ale hvězda Pohlreichova typu spojena s jeho absencí v TV dostatečně potáhne, aby divák u televize zasedl. Nicméně už se těším na novou řadu Ano, šéfe! To je úplně jiná liga. - BTW:: V prvním dílu byla naprostá pecka "Chateau Headache". To jsem málem padl ze židle. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Konečně po všech těch Babicích, co v televizi najdete, pustili ke slovu odborníka. Zdeněk Pohlreich předvádí své typické umění založené na minimalismu kuchyňského prostředí a stavěné na kvalitě surovin, jejich dostupnosti a poměru ceny. Navíc se dočkáme i jisté osvěty a tradičního Pohlreichovského humoru. Ovšem, co mi nikdo nevysvětlí, který manažer nacpal do jeho pořadu Halinu Pawlovskou. To i Gejza ze statku by zpovídal Zdenka Pohlreicha lépe, pokud už to v pořadu musí být. Proč je to tímto zmrvené, nevím, ale beru to jako nutné zlo, které musím překlenout, abych se více dozvěděl o vaření a o Zdeňkovi Pohlreichovi. ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché, kdo nemá rád Zděnka Pohlreicha nepřijde si zrovna na své. Kdo ale přejude jeho prá peprných výrazů a soustředí se na to, co vytvoří na talíři, ten nebude zklamán. Šéf servíruje tentokrát na grilu a to co vytvoří by se dalo jíst i z obrazovky. Rozhodně veliká inspirace pro milovníky jídel uvařených na venkovním ohni. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný, co tenhle chlap u toho grilu všechno dokáže a ještě pobaví. Vrchol mojeho grilovacího kulinaření začíná klobásou a končí třema druhama masa na jeden způsob, takže nezbejvá než koukat, slintat a závidět, protože než se dostanu k akci, už si z toho nic nepamatuju a abych si po pěti vysoslých šlahounech v pergole listoval na iprima.cz nebo kde, jakže to vlastně bylo, tak na to jsem moc línej. Takže mi nakonec nezbejvá, než opět hurá do klobás. Ale pořad opravdu výbornej. 85%. ()

JohnDeRooy 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že Pohlreich je mistr a snaží se jednoduchou formou vysvětlit to, co jiní zbytečně považují za magii. Stále se drží opakování jasných a jednoduchých pravidel, která samozřejmě fungují do posledních detailů. Oproti jeho dřívějším sériím je zde konečně prostor aby on sám uvedl jak to má rád on, jak by to doporučil, atd, a ne pouze na opravování ostatních kuchařů. Více pořadů s tak lehkou a příjemnou atmosférou :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama