Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojčata Seth a Jonah jsou obdařeni schopností telepatie, kterou neváhají použít ke zlovolné manipulaci se svým okolím. Poté, co ji využijí k likvidaci svých spolužáků a stanou se tak podezřelými z jejich vražd, začne se jim jejich schopnost vymykat kontrole a nakonec je poštve i proti sobě. (Caminzind)

Recenze (59)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Táhnoucí se nuda, které by určitě prospěly střihačské nůžky a nápaditější vraždy. Za největší kámen úrazu považuju detektivní vložku, co tu má bohužel největší prostor, a tak se tu skoro celá půlka filmu jenom kecá a vyslýchá, než se černošský policajt (samozřejmě nám k němu nechybí povinné flashbacky do jeho minulosti) dopídí toho, kdo je skutečným vrahem. Jenže to ví divák po celou dobu, a sleduje tak podivné chování obou dvojčat s telepatickými schopnostmi docela bez zájmu. Abych pořád jenom nehanil: dvojčata byla obsazená dost slušně a na závěr se dočkáme i jednoho zajímavýho twistu, ale celek sám o sobě docela bída, takže za 30%. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Uh..! Co je tohle zase za horrorovou módu, obestlat herce vším možným retrem od hader až po jízdí kola a nechat je všechny se toporně šklebit jeden na druhého, nebo se tvářit jakoby právě spolykali veškerou moudrost světa? Jinak dějově je to o dvou nebojsech, kteří spí spolu v posteli, aby nakonec konečně zakusili, o čem vždy snili. 46% ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nebudem rozoberať kolísavú úroveň AfterD , pretože neexistuje séria , ktorá by nemala v batohu " slabší článok " ( je 1no , aké médium ). Nebudem tiež rozpisovať neoriginálny telekinetický scenár. 1iné , čo ma odchytilo , boli Edmund / Gary , ktorých spoľahlivo z2kovala farba očí a ostatné slušne spracovali vizážisti. Obligátne finále nezaskočilo ( prečo by aj malo ). Výtka k tomu fire infernu , ale ak máš voľnú 90minútovku , ktorú potrebuješ zavraždiť - tak smelo do toho. K dispozícii je kopec silnejších zívačiek. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Sice to není nic extra, ale kvalita ostatních filmů letošního horrorfestu mě už tak otupila, že přivřu obě oči a odevzdaně ukážu mírný palec nahoru. Závěrěčné rozuzlení mě dokonce příjemně překvapilo, protože jsem ho nečekal. A asi jsem nic podobného ani nikdy neviděl. Dějová linka s detektivem, která si pro sebe urvala víc než polovinu stopáže, je ovšem velkej fail. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám ukázkově průměrný horor :). Tím rozhodně nemyslím nic špatného, je to dobrý film, ale není to nic, co by ve vás zanechalo nějakou výraznější stopu. A když s tím už dopředu počítáte, nemůžete snad ani být zklamaní. Pozitivem jsou zde dobře vybraní herci do role telepatii ovládajících dvojčat. Na to, že jednovaječných dvojčat zase tolik po světě neběhá, se jim povedlo najít kluky, kteří nejen vypadají ve filmu náležitě ujetě, ale umí to i docela obstojně zahrát. Děj je dynamický, skoro pořád se něco děje, což je v tomto případě plus, protože to aspoň dobře skryje některé chyby. Jendou z nich je například postava detektiva, které je věnováno až příliš pozornosti (a jak jsem tak četla komentáře jiných uživatelů, nejsem jediná kdo si to myslí). Mnohem víc by se mi bývalo líbilo, kdyby místo toho bylo věnováno víc času obětem dvojčat. Zde by totiž mohl být prostor pro potencionální dobré psycho. Ale i tak je to film, kterým si večer rozhodně nepokazíte. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé dvojčat Edmund Entin a Gary Entin jsou sourozenci i ve skutečnosti. (metal.storm)

Reklama

Reklama