Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (369)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tenhle šmejd D. O´Brienovi neodpustím nikdy. Jeho jméno si budu pamatovat jako varování pro příště. Trošku mě napadá, jestli to mělo být vážně nebo jde o nějakou recesi na podobný snímky. Parodie to asi nebude, protože není celkem čemu se smát, spíš si vykroutíte krk od nechápavých gest. V dnešní době natočit film, který by stěží uspěl před 20 lety, tomu říkám odvaha. Pokud šlo o ukázku toho, jak přepychově spláchnout prachy do hajzlu, tak to jó, to beru! Děsné výkony všech herců, ubohej scénář + morbidně krvavé scény, které i když nebyly vůbec povedené, nemají ve filmu co dělat. Na tohle se může koukat snad jen nějakej úchylák. Označení jako horor si film vůbec nezaslouží, jde o absurdní pokus o krvavý jatka plnej přiblblejch chyb a nesmyslů. Jediný plus celýho filmu je krásná tmavá Tenika Davis, která potěší alespoň na moment mužské oko a v některých scénách i něco víc :-) ****SPOILER!!!! - Jen některý výpis ze zhovadilostí, na které si rychle vzpomenu:**** 1. Když je jedna z dívek vytažena do výšky s ostnatým drátem kolem krku, jednoho statečného gentlemana nenapadne nic jiného, než vyskočit, pověsit se jí za nohy a vší silou ji tahat zpět dolů :-D...Následuje krvavé šampaňské a konec. Tohle něco ukazuje o IQ režiséra, jinak no comment. ****2. Dvě holky jsou zamčený v místnosti, z které předtím odešla jiná skupinka hledat ztraceného člena party. Pak kdosi zašmátrá po klice a holky místo aby byli potichu a vyčkali, kdo se ozve, začnou volat "kdo je tam?" "..to jsi ty..?". No prostě nejvíc ukrytej je ten, kdo dá o sobě nejvíc vědět :-D...co k tomu dál?! ****3. Nejlepší jsou ty chvíle, kdy jeden s partičky objeví generátor a táh, cvak a generátor jede. Naprosto přesně ví, jak ho nahodit atd. Další přijde k promítačce velký jak menší auto, zasune film a hurá, už se promítá...No neberte to mít mezi kámošema někoho, kdo si ví rady se vším na co narazí. ****4. Když chytíš tři monstra do pasti potom, co ti před očima sežrali kamaráda za živa a zabili několik dalších, tak proč jim ubližovat "nebuďme jako oni ne" zní americkou kravinou jak nějakej morální kodex :-D ****5. Honí vás kanibalové, zabíjí vaše přátele, žerou je za živa a vy? Nebudete přeci utíkat z toho domu, venku je moc velká ziminka. A co, že i kdyby, tak jsou všude kolem potažený křesla, gauče aj., z kterých lze strhnout tolik látky, že by to stačilo na deky pro dvě fotbalový mužstva. No a když vám příroda tam nahoru nedá a vy přeci jenom zůstanete a necháte se lovit, tak při jednom z útěků narazíte na zamčený dveře a otočka zpět pod vražedný nástroje mutantíků. To, že jsou dveře pomalu celý ze skla neřešíte, taky proč, ještě byste se pořezali a venku je přeci ta strašná zima :-D No, tak to je asi zhruba popis toho o co v tomhle filmovým průseru jde. ****Kdo chce vidět, jeho volba, ale já určitě nedoporučuju...co mohu doporučit je jen pohled na nahotu čokoládové Teniky Davis, toť celé ;) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Užijte si barbecue, vy sráči !!" ;) A jak řekl, tak se i nestalo !! Shitmaker Declan O'Brian mění tuhle nablblou sérii v ještě nablblejší bizarní jatka, v nichž každý nejeden opravdu slušný nápad dovádí k takové zhovadilosti, navíc s až neskutečnou důsledností, že si tohle céčko snad ani nelze neužít.. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Luxusný, našlápnutý prequel hororovej série Wrong Turn sa osviežujúco presunul do zimného prostredia a po chvíli konkrétne do opusteného sanatória, kde sa počas snehovej búrky ukryje zablúdená partia mladých. Onedlho však zisťujú, že sanatórium má svoju temnú históriu, ktorá je divákovi predstavená už v štýlovom masakri pred úvodnými titulkami a že tu svoje útočisko má trojica zmutovaných, ale šikovných kanibalov. Tí sa novému "jedlu" samozrejme potešia a začnú ho veselo loviť, čím sa začína krvavá zábava pre diváka a srdce hororového fanúšika (alebo aspoň fanúšika tejto série) môže zaplesať. Takže som nadšený; kanibali sa slušne vybláznili, ich stvárnenie a masky boli už tradične fajnové, kamera ničomu neuteká a tak je v ponuke dostatok gore, násilnej zábavy, skvelých nápadov i vydarenej atmosféry, ktoré z filmíku robia výborný, hoci béčkový horor. A aj keď by sa našlo zopár slabších chvíľ a niekomu môže chýbať aj nejaká tá originalita, tak z môjho pohľadu séria celkovo nemá zatiaľ žiadny slabý článok a už teraz sa teším na ďalšie pokračovania. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě mrazí, jak stvůry vykuchávají mladé lidi a u toho se depresivně, hloupě smějí.. Být v kůži jedním z "normálních" lidí v tom hrozném, strašidelném blázinci tak se poseru. Jen, jak bych zjistil, jakou měla ta budova historii tak mizím...aaa. Film asi průměrný, ale mě rozhodně nezklamal, ba naopak.. O proti wrong turn 2, ne trojce, ta se mi líbila příjemné překvapení.. Když to porovnám s nevratným osudem, ve kterém se všechno opakuje a už mě tam nemůže nic překvapit a ani taky nepřekvapí, tomu tady tak není a jsem pro další díl(y):-)) 60% ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Wrong Turn 4 není ve svém subžánru až takový hrozný propadák. Herci jsou v rámci možnosti snesitelní, viděl jsem už mockrát horší dřeva, které ani vzhledově filmu nepomáhali. Masky kanibalů mohly být lepší, ale příliš neruší a gore je povedené tak půl na půl ( nemuselo být ani tolik detailních záběrů – protože ty právě prozradily, že je gore slabší ). Chování postav je otřesné a nejvíc sráží celkový zážitek. Plus je, že jsem se vůbec nenudil a přiznám se, že jsem chvíli uvažoval o třech hvězdičkách, ale nakonec dám +4/10. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Sean Skene je čtvrtým hercem, který ztvárnil „Tříprsťáka“. (asxasx)
  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)
  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)

Reklama

Reklama