Reklama

Reklama

Pach krve 4: Krvavý počátek

  • Česko Pach krve: Krvavý počátek (více)
všechny plakáty
Trailer

Skupina vysokoškolských studentů, kteří uvízli ve vánici, nachází útočiště v opuštěné nemocnici. Tu však obývá rodina vraždících kanibalů. Izolované sanatorium uprostřed divočiny v Západní Virginii je opuštěno od chvíle, co se podařilo uprchnout venkovské rodině kanibalů, která se zatoužila pomstít svým věznitelům. O několik desetiletí později hledá v oné nemocnici skupina vysokoškolských studentů útočiště před sněhovou vánicí, jež jim zmařila plány na víkendové lyžování. Když se ale studenti setkají s bývalými pacienty sanatoria, mají jenom dvě možnosti – bránit se... nebo zemřít! (HBO Europe)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (372)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To teda ani pro mě není extrémní násilí, brutalita, gore, krev a podobně, všechno ... Přece jen tohle je kravina mezi kravinami. Vykrádačka snad úplně všeho možného, v hrozném prostředí, s příšernými postavami, které se chovají fakt nebetyčně blbě atd. To by ale nevadilo, kdyby se ten film nebral tak vážně!! Nebo nebere?! Já jsem to nepoznal ... Nejdřív se bere vážně, ale pak mi to připomínalo slasherovské parodie 80. let. Jako násilí zde jde do extrému, ale vůbec se sem nehodí, je to jak pěst na oko. Je totálně zbytečné, samoúčelné až trapné. A když už to tak připadalo mě, tak už je to asi fakt extrém ... Od půlky jsem jen kroutil hlavou nepochopením, zda je ten horor tak debilní, nebo jsem debil už i já ... Kdo ví ...?? :-)) (jen pro silné žaludky) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dělám printscreen, aby budoucí generace viděly, že zde byl chvíli Wrong Turn 4 v červených číslech. Jinak by tomu neveřily. (Koment až se vzpamatuju, čsfd mě nepřestává překvapovat.) Po příšerném třetím díle Wrong Turnu jsem si myslel, že Declan O´Brien nadějnou vyvražďovací sérii zabil. No evidentně se mu to nepovedlo úplně, a tak od Foxů dostal ještě jednu šanci. Čtyřka je nakonec kupodivu o něco menší zlo než předchozí díl, ale pořád je to hnědé a smradlavé... Když se porcujou oběti, tak se na film celkem i dá koukat, ale jakmile mezi sebou musí provádět nějakou interakci kladní hrdinové, je to celé k smíchu. Strašně zahrané, strašně zrežírované, vlastně jde úplně mimo můj rozsah chápání, jak na tohle někdo může pět ódy. Se subjektivismem odsaď podsaď. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Po dvojke a trojke už nebolo príliš kam klesnúť a tak sa tvorcovia štvorky rozhodli pre návrat k vážnej atmosfére jednotky. Stále je to ale ako keby sa opitý Zajko Bojko pokúšal o remake Občana Kanea. Potešiteľné sú odvážne erotické vsuvky, pomerne sympatický kasting, to, že ide o prequel (mám prequely rád) a pozitívne zaujme i výprava opustenej, obrovskej budovy uprostred zasneženej prírody. Mínusy: zvyšok. Postavy sa správajú nelogicky, mutant do dvier obrovským vrtákom vyvŕta dieru, no znútra ho dievča bodne do ruky a on odíde namiesto toho, aby pokračoval vo vŕtaní a za desať sekúnd by bol vnútri. Kanibali sú raz líčení ako niečo, čo si nevie ani utrieť zadok a inokedy vymýšľajú pasce á la Tommy Lee Jones v Štvancovi (a špičkovo šoférujú snežné skútre, autá...). Odpoveď na otázku, či by niekto normálny postavil sanatórium uprostred hôr, desiatky kilometrov od najbližšieho mesta, nechám na vás. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nejsem zklamaný ale hodně potěšený z téhle série pach krve, velmi dobře to odstartovala jednička a díl za dílem možná o něco slabší ale neustala výborná podívaná, u 4 sem jsi říkal že to je už ohrané napodobovat je v každém díle že toho snad tolik nevydrží hlavně náš vysmátý kanibal ale nakonec aspoň podle mého míněni to vypadá že tohle je vesměs jako jednička kdy naši kanibalové odstartovaly svůj hon spokojeny velmi hodně.I nato že naši herci nebyly bůhví jak šikovní tak prostředí filmu a hlavně zima to vynahradilo. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Na první dva díly to nemá ani náhodou, ale aspoň to je lepší než tragický třetí díl. Film začíná jako každý slasher. Parta nádherných holek se svýma klukama jedou na chatu, uvíznou, nemají signál a prostě řeší klasické hororové klišé problémy. Vraždy byly krásně brutální a zábavné. Hlavně scéna kde dozorce byl uvázán za všechny končetiny ke dveřím byla paráda. Bohužel v žánru slasher jsem neviděl nic pořádného pár měsíců a Pach krve 4 to bohužel nezměnil. Tenhle žánr je asi už mrtvej. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (16)

  • Natočeno za 19 dní. Točilo se ve skutečně opuštěném sanatoriu. (ČSFD)
  • Většina sněhu viditelná v tomto filmu byla skutečná. (ČSFD)

Reklama

Reklama