Reklama

Reklama

Pomsta

(seriál)
USA, (2011–2015), 66 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Henry Czerny, Josh Bowman, Nick Wechsler, Gabriel Mann, Ashley Madekwe, Connor Paolo, Christa B. Allen, Barry Sloane (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(89)

Otec Amandy Clarkeové byl neprávem odsouzený na doživotí za zločin, který nespáchal. Po sedmnácti letech přijíždí do městečka Hamptons mladá Emily, která rozjíždí plán pomsty za toto nespravedlivé obvinění. Emily je totiž ve skutečnosti Amanda, která je rozhodnutá, že za utrpení jejího otce zaplatí všichni, kteří jej kdysi zradili... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Sladká pomsta. Aj keď vo vykreslení tohto slova stále vedie brutalita Kórejskej kinematografie, seriálová verzia projektu Revenge v podaní dokonalej Emily VanCamp, ma dostala. Scenár síce nie vždy presvedčí svojou prvoplánovou zápletkou, ale všetko vynahradzuje kvalitné herecké obsadenie, hudba a hlavne tá jediná o ktorú tu ide. Aj keď som už videl desiatky podobne ambicióznych projektov. Revenge má niečo neopísateľné čo ma núti ho sledovať a sledovať a? Sledovať. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Seznamte se - Revenge, moje nejnovější seriálová posedlost. Nikdy mě seriálová dramata moc nebrala, ale poslední dobou měním názor. Revenge je dokonale napínavá podívaná, nikdy přesně nevím, co se bude dít, protože to, co scénáristé (Amanda/Emily) vymyslí nemám šanci předpovědět. Z počátku mi úplně neseděla Emily VanCamp, znala jsem ji jenom jako tu hodnou holku z Everwoodu, ale postupem času uznávám, že důvod, proč mi připadá, že hraje nepřirozeně, spočívá v komplikovanosti její postavy. Jak by se mi mohlo zdát přirozené chování herečky, která hraje, že je někdo jiný už přímo v seriálu? Takže ve skutečnosti je Emily VanCamp jenom o poznání lepší herečka, než sama věřím. ()

Reklama

maty39 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem první sérii Revenge nedokázal dokoukat. Myslete si o mě, že jsem staromodní, ale roztahovat pomstu do bůhví kolika sezon je rouhání. Filmy nás přece naučily, že nejzábavnější způsoby pomsty zahrnují zbraně všech kalibrů a podobné roztomilosti. Věřím, že si tento seriál své fanoušky najde, ale já se mezi ně nazařadím. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem dokoukal kvůli své oblíbené herečce Emily VanCamp. Některé momenty seriálu byly super a jiné momenty zkurvila hudba. Na seriálu byly BEST záběry, kdy hlavní postava se pletla do míst činů, nebo kdy si hrála na tajnou agentku, a kdy bojovala se sekerou. Bohužel ani jednou nikoho nezabila. Všichni kolem Emily vraždili, ale jen ona ne. Kdyby tenhle seriál byl bez hudby a hlavní postava by někoho zabila (což se snaží v celém seriálu) tak bych dal 4. Ale oni to udělali moc zženštilý. 3 hvězdy. ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Vynikající seriál s úžasným hereckým výběrem. Seriál mě už z fotek odpuzoval, ale dal jsem mu šanci a musím říct, že se jedná o to nejlepší co v televizi běží. Asi jsem našel svou nejoblíbenější herečku v podobě Emily. Neskutečné krásná a přesto ji člověk věří každý akčnější pohyb včetně její touhy po odplatě, i když je trnitá. Příběh je promyšlen a vesměs jsem si nevšiml nějaké té větší vaty - každý rozhovor nám něco říká o charakteru. Korunu všemu nasazuje hudební pecka v závěru od Florenc and the Machine - Seven devils. ()

Galerie (1 041)

Zajímavosti (6)

  • Po filmu Pomsta (1990) se jedná již o druhý projekt s originálním názvem Revenge, na kterém Madeleine Stowe spolupracovala. (Agita)

Reklama

Reklama