Reklama

Reklama

Kurýr pracující pro místního mafiánského šéfa musí doručit záhadný balíček, zatímco jej pronásleduje skupina neobvyklých gangsterů. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

beso74 

všechny recenze uživatele

Škoda že trpezlivý a nápaditý bol len Nemec, a aj to len podľa jeho vlastných slov. O tvorcoch tohto filmu sa to nedá povedať ani na konci celodenného pivného maratónu prebiehajúceho pod holým nebom za slnečného počasia pri tropických teplotách. Postavy sedia a kecajú, stoja a kecajú, idú bojovať a kecajú, bojujú a kecajú, skončia boj a zas kecajú. Tieto pasáže filmu možno vrelo odporučiť zaklínačovi hadov testujúcemu nejaké nové alternatívne metódy práce s uspávaním kobry, akurát zo začiatku dávkovať v malých množstvách, ináč sa had z hybernácie už prebrať nemusí. A samozrejme zákaz púšťať v autobusoch na diaľkových linkách, aby sa pre cestujúcich nestal tento film posledným v ich živote. Jedna hviezdička za ojedinelé pokusy o humor. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Steve Austin /The Condemned, Expendables 1/ vo filme, v ktorom jednak pracuje ako kurier a jednak ma za ulohu dorucit balik akemusi zlocincovi. Cosi sa poserie, a nastane pohon na dotycneho kuriera Austina. Taka akcna bejkovina, ale rozhodne sa nesmie pouzivat mozog. Potom film dobre, rychlo uplynie, ba dokonca aj par zaujimavych momentov sa najde. 50 % ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Austin není zrovna můj kůň, necítím z něj to charisma ani prožití či snaha přožít svůj příběh. Příběh je dost přímočarej, ale to by se dalo přejít. Bitky jsem celkem ok. Kdyby se, ale herci padoucha a klaďase vyměnili, šel bych výš. Dolph si zase roli užívá zcela bez nějakých předsudků, že by to mohlo vejít do dějin jeho nej filmů. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Když se na akční film, který trvá devadesát minut, díváte skoro 8 hodin, protože na každých pět minut stopáže připadá dvacet minut regenerace, tak bude asi něco špatně... mě už tyhle filmy nebaví... Austin je totální neherec a v soubojích vyznává styl ´ulicedó´ - prostě každýmu naloží deset ale naprosto stejných ran pěstí... opravdu inovativní a vůbec ne nudné... Lundgren vypadá a působí unaveně, staře, chce něco předvést, ale spondylózu nezastavíte... souboje vlastně nestojí skoro za nic, choreografii by zde dal dohromady průměrný návštěvník páteční diskotéky, navíc kamera a střih opět dodávají celé scéně ´výživné´ hodnoty. Shahlavi má dobrej záporáckej ksicht, ale to dávno víme, ostatní herci nestojí za řeč. Dějově nulové. Ve spoustě scén, kde se střílí, absolutně nechápu konání zúčastněných postav, míří úplně jinam nebo se prostě nechtějí zastřelit, já fakt nevím. Už si to nepustím nikdy znovu, jedna hvězdička vyjadřuje, že v dnešní době natočit takový film není krok vpřed, ale velkým skok vzad... nechci sledovat nudné, zdlouhavé a absolutně podprůměrné akční filmy, to fakt ne... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ne ne, tohle by nešlo. Když už se natočí akční film s nudným a utahaným dějem, tak ať to zachraňují alespoň ty akční scény. Bohužel ani to zde nefungovalo a akce byly spíše úsměvné. Dolph opravdu působil unaveným dojmem a Stevovo umění (rány pěstí) opět k smíchu. Škoda nevyužité šance, kdy hlavní dvojice mohla předvést mnohem mnohem více. 45% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Pri prestrelke v reštaurácií drží Nemec (Dolph Lundgren) zbraň v ľavej ruke. Pri zábere zozadu si však môžeme všimnúť, že ju drží v pravej a nemá ani blond vlasy. (Johnny.ARN)
  • Na reklamnom stojane pred benzínkou šípka z toho istého pohľadu raz ukazuje k nej a raz opačne. (Johnny.ARN)
  • Pri boji Nemca (Dolph Lundgren) s Tommym (Steve Austin) si je možné všimnúť, že v náročných kúskoch za Lundgrena zaskakuje dablér. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama