Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (253)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bola kravina. Ešteže som mal pár pív vypitých inak by to nefungovalo. Najprv negatíva. Zach nie je ani trochu vtipný. Jeho postava, jeho prejav, jeho vzhľad, proste všetko ma sralo. Taký tučný sráč. Vlastne už ani tak tučný nie je ako býval. Willa nemám rád ale v porovnaní s Galifianakisom je vinikajúci. Tá slúžka Číňanka by si zaslúžila päsťou. Rovnako ako Galifianakisova manželka. Kopec vecí je trápnych. Proste hovorím o celých pasážach, ktoré tvorcovia nezvládli. Klady? Ako človek znalý politického marketingu oceňujem, niektoré interné vtipy a celkové parodické zobrazenie určitých častí kampane. Zasmiať sa dá aj mimo to. Hlavne kvôli pár vydareným vedlajším postavám a obstojnom Ferrellovi. Špeciálna pochvala patrí Dylanovi McDermotovi. Vtipné minicameo má aj Goodman. 60%, ale nebyť piva tak idem ešte nižšie. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo povedené Trading Places a řikal jsem si, jestli už sem film někdy neviděl, ale celkem sympatické obsazení (Ferrell je jako vždy bombový) mě donutilo film dokoukat. Má také pouze něco přes hodinu a půl, takže se to dá přežít bez následků. Občas jsem se i zasmál a pobavil, ale popravdě jsem nečekal ani to, takže jsem vlastně celkem spokojen a nelituji, že jsem film viděl. Dlouhou dobu ho však, jestli vůbec, vidět podruhé nepotřebuji...50% ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Willa Ferrella nemusím a filmy s ním už vůbec ne, ale komedie Volte mě! se mi trefila přesně do černého. Ano, tohle je parodizování politiky, její zesměšnění a voličů jakbysmet. Zach Galifianakis a Will Ferrell tvoří ústřední dvojici politických protivníků, kteří mezi sebou hrají opravdu tvrdě a přesto zároveň směšně. V jejich podání je politika vystavěna (a samozřejmě podle scénáristů Shawna Harwella a Chrise Henchyho) na tom, že úspěšný může být jen ten, kdo říká hezké věci, které nedávají vůbec smysl. Krásně je to řečeno v prvních vteřinách filmu. Kdo umí sebevětší blbost s co největším úsměvem prodat, má v USA vyhráno. Jestli to takto funguje skutečně, pochybuji. V tomto filmu to ale bylo super!!! 75% ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Vcelku som sa bavil. Kúsky z poslednej doby, ako Ferrellova "Casa de mi Padre" alebo Zachov "Due Date" rozhodne neboli žiadné terná, ale táto ich spolupráca má o číslo väčšie grády. S hodnotením však vyššie nejdem z prostej príčiny: prečo ten cinizmus a žiadna morálka nevydržia po celý film ?! Šibnutím zázračného prútika sa z oboch hrdinov paradoxne stávajú také isté karikatúry ako na svojich billboardoch a v reklamných šotoch, ktoré boli celú stopáž vtipným zdrojom satiry. Zmrvený koniec filmu. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)
  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)

Reklama

Reklama