Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

America, Jesus, Freedom - velmi funkční zaklínadlo k vymytí mozků voličů a následnému otevření si dveří do Kongresu USA.. Jay Roach v Recount a Game Change názorně ukázal, že na americké politické scéně není všechno košer (nebo je vše až moc košer?), ale v komediální rovině působí značně rozpačitě, neboť trapnost až příliš často vytlačuje na okraj to opravdu vtipné (třeba sofistikovanou urážku z úst Cama Bradyho: „You know the difference between your mum and a washing machine? The washing machine does not follow me around when I dump a load in it.“). Zachovi doporučuji změnit si příjmení na Galaklitoris - bude se to lépe pamatovat a řecký esprit zůstane zachován.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Zach Galifianakis - to bola ale dvojka, spolu im to fungovalo parádne. Keď si tí dvaja začali robiť zle, tak bolo o zábavu postarané. Navyše sa snímok dá brať aj ako taká drsná satira alebo paródia na skutočné voľby. Veď ktohovie, čo sa deje v zákulisí ukryté pred očami verejnosti. Lepší priemer. 65/100 ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

"Já si jednou strčil do zadku světlušku." .." Proč :-O" .. "Abych měl svítící prdy" :D :D :D Nejlepší hláška fimu ! :D ... JInak velice povedená komedie, filmy o politice mě až tolik nebaví, jsou to většinou dramata, ale tohle bylo natočeno jako komedie a fakt se to povedlo. Opět perfektní výkon Zacha Galifianakise, toho herce fakt můžu! :-) A musím říci, že ani Will Ferrell mi nevadil (v jiných filmech ho nesnáším). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Trošku mi to připomínalo povedené Trading Places a řikal jsem si, jestli už sem film někdy neviděl, ale celkem sympatické obsazení (Ferrell je jako vždy bombový) mě donutilo film dokoukat. Má také pouze něco přes hodinu a půl, takže se to dá přežít bez následků. Občas jsem se i zasmál a pobavil, ale popravdě jsem nečekal ani to, takže jsem vlastně celkem spokojen a nelituji, že jsem film viděl. Dlouhou dobu ho však, jestli vůbec, vidět podruhé nepotřebuji...50% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Namet filmu pro me buhvijak atraktivni neni, takze jsem se bal, ze se hlavni dvojka bude muset krotit, coz se ale nastesti nestalo. Pribeh je totiz jen zaminka pro hromadu naschvalu, co si Galifianakis a Ferrell delaj, kde se pro nejaky to fuck nejde daleko a dojde i na mlaceni mimin. Navic oba jsou to sice debilove, ale sympataci, takze se tak nejak musi fandit oboum. Udobrovaci konec je sice drobet nucenej, ale vetsina stopaze pred nim je nabita forkama, takze jsem se dobre bavil. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)
  • Předlohou k filmu bylo dílo Shawna Harwella "Eastbound and Down". (chelseaman22)

Reklama

Reklama