Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 1
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (253)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Vcelku som sa bavil. Kúsky z poslednej doby, ako Ferrellova "Casa de mi Padre" alebo Zachov "Due Date" rozhodne neboli žiadné terná, ale táto ich spolupráca má o číslo väčšie grády. S hodnotením však vyššie nejdem z prostej príčiny: prečo ten cinizmus a žiadna morálka nevydržia po celý film ?! Šibnutím zázračného prútika sa z oboch hrdinov paradoxne stávajú také isté karikatúry ako na svojich billboardoch a v reklamných šotoch, ktoré boli celú stopáž vtipným zdrojom satiry. Zmrvený koniec filmu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Volte mě má v sobě takový ten poctivý humor nehumor Zacha Galifianakise a Willa Ferrella. Jeden dost skromný a nenápadný, druhý pro změnu neuvěřitelně drzý, rasistický a urážlivý. Dohromady to dává skvělou směsku, která za těch pár minut musí minimálně dvakrát nebo třikrát smíchem shodit ze židle. Také chválím tvůrce za tu sebekritiku amerického národa. O to smutnější je, že do nějaké 75 minuty to takhle chodí i u nás. Nebejt těch posledních deset minut, bude mi spíše smutno. Každopádně co naplat, jsme v Hollywoodu a tady i ty nejhorší politické humusy v komediích prostě musí skončit tak, jak v tomto filmu nakonec skončí. A jsem za to rád. Dokáže to ve mně vyvolat daleko lepší emoce, než když si vzpomenu na to, co se děje u nás. Ale víte co? Tu americkou sebekritiku si tímhle filmem už neodpářou a o to se mi snad líbí tenhle film ještě víc. ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Pridám jednu hviezdu za to, že ma scenáristi dokázali prekvapiť, keď som pri sledovaní filmu uvažovala "ale toto? fakt to dáte?"... a oni dali. Hlavným nájstrojom komédie je tu hyperbola vo všetkých podobách a jasná priamočiarosť satiry. Nie je veľmi čo lúštiť, všetko dostaneme na tanieri. Možno by sme mohli povedať, že takto vyzerá britská Je to soda! pre priemerného amerického diváka. Ale zasmiala som sa, nie že nie :-) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $86,907,746Tržby Celosvetovo $103,430,245Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,368,122 //počet predaných kusov 244,168Tržby za predaj DVD v USA $8,227,865 //počet predaných kusov 549,991║ Zopár slušných gagov sa tu nájde ale ináč klasická rutinná americká odrhávačka s už okukaným Zach Galifianakis-om(ten hrá v skoro každom filme úplne istú charakterovú úlohu) a Willom Ferrell-om, takže len ďalšia zbytočná komédia, ešte že bol tento rok(2012) zlatý Macík TED . /videl v kine: 40%/ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell a Zach Galifianakis - to bola ale dvojka, spolu im to fungovalo parádne. Keď si tí dvaja začali robiť zle, tak bolo o zábavu postarané. Navyše sa snímok dá brať aj ako taká drsná satira alebo paródia na skutočné voľby. Veď ktohovie, čo sa deje v zákulisí ukryté pred očami verejnosti. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Malou roli si ve filmu zahrál i John Goodman, který se objeví jako kongresman v televizi na závěr filmu. (Dr Lizal)
  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste New Orleans v štáte Louisiana. (Darkage)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno