Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Amanda žije v New Yorku, kde pracuje jako restaurátorka obrazů pro Metropolitní muzeum, a přestože je půvabná, milá a chytrá, štěstí v lásce se jí vyhýbá. Svého posledního přítele přistihla v posteli s jinou a rozhodla se odstěhovat. Nové bydlení si najde v prostorném bytě v East Side, který sdílí společně s Roxannou, Jade, Candi a Holly, čtyřmi dívkami, které pracují jako modelky a jejich život je jedním velkým mejdanem. Ty se jí sice pokusí najít toho pravého, Amanda se však nového vztahu bojí a nemá chuť pouštět se do dalšího milostného dobrodružství. Její rozhodnutí ji však začne opouštět, když se náhodou seznámí se sympatickým sousedem Jimem Winstonem, údajně úspěšným podnikatelem v oblasti módního průmyslu. Je jím natolik okouzlena, že se to promítne dokonce i do Tizianova obrazu, na kterém právě pracuje. Přestože doufá, že právě on by mohl být tím pravým, váhá, protože se bojí dalšího nezdaru a zklamání. Pak ale uvidí v okně, jak Jim ve svém bytě někoho zabil. Šokovaná dívka zavolá policii, ale ta nenajde žádné stopy po údajném zločinu... (TV Nova)

(více)

Recenze (94)

Berry0153 

všechny recenze uživatele

Začáteční zápletka si mi víc než líbila (ani nevím proč, když je to dneska pomalu klišé), přesto jsem od toho očekávala něco víc, než co přišlo po deseti minutách - nevkusně zamíchaná vražda do fekální pubertální slaďárny...prostě jsem si nakonec připadala, jak poslintaná tím psem, co ho Jim neustále venčil....a přitom je Freddie Prinze takový sympaťák...30% ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěné, přislazené, kýčovité, což je výhoda, když si hlava chce odpočinout. Nechutné scény mi vůbec nevadily, naopak mě pobavily nejvíc. Byla jsem taky zvědavá, co je roztomilý Jim zač. Jakmile kápnul božskou, sebemenší kouzlo filmu vyšumělo do ztracena. Konec tedy hrozná nuda. Ale krásné tváře herců i hereček to trochu vyvažovaly. Jejich výkony nic extra. ()

Reklama

dynamyt1 

všechny recenze uživatele

Přeslazená romantická komedie je bezesporu odrazem své doby a proto jedna hvězdička za soundtrack a kostýmy. Jediné co zde dává dějově smysl, jsou modelky a jejich svět. A dodatek... vzhledem k tomu, že byla hlavní hrdinka zasazena i do prostředí umění, vysokého umění prestižního NY muzea, mohl si scénárista alespoň něco málo o této oblasti načíst, taková restaurátorská dílna nevypadá jako laboratoř z krimi seriálu. ()

ArdathBay 

všechny recenze uživatele

A zase romantická komedie. A zase mi byla doporučená. A zase mužem. Romantických klišé je tentokrát nad míru. A hloupostí - už jen první seznámení s Amandiným přítelem - má s ním rande a on spí (má sex) s jinou ženou v jejich bytě !!!!! Aby film měl i nějakou zápletku, mimo hledání toho PRAVÉHO, flákne se do něho "Okno do dvora", které je strašně uměle našroubované a málo uvěřitelné. No a obraz, co dostala Amanda k restaurování, kde musí dodělat obličej jedné postavě, a ano, ta postava je ON, působí jako PĚST na oko a být její šéf bych ji vyrazil. Fekální humor je nadbytečný a na modelky je pěkné pokoukání (hlavně ta konkoládová). ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Potřeštěná, bohužel však hloupá a nepříliš fungujucí komedie o blbkách a pro blby a blbky. Normální člověk tuto podprůměrnou "podívanou", okořeněnou rádoby in fekálním humorem, stráví jen s velkými obtížemi. Freddie Prinze, Jr. je v roli agenta velmi nepřesvědčivý a celý film tak táhne samotná sympatická Monica Potter. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Tizianův obraz, který začíná Amanda restaurovat, se jmenuje Bacchanálie a visí v madridském Pradu. (Jezinka)

Reklama

Reklama