Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil jinak než odpad je to příliš umělé. Rozhodně jsem viděl dostatečný počet dílů na jednoznačný názor. Hrozně mě sralo hned několik věcí. Moderátorskou dvojicí, která by pochválila i slepému dobrý zrak, počínaje. Stupiditou většiny českých soutěžící končeje. Prostě další trapná soutěž na scéně. Vždycky se na podobné soutěže těším, protože ve skrytu duše doufám, že budou za něco stát. Po pár dílech jsem však zklamaný a odpaduji. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Wipeout - Souboj národů je přesně o tom, co z původního Wipeoutu vystřihli, protože si byli jisti, že by to diváka vůbec ale vůbec nezajímalo. Takže, jinými slovy, pokud chcete vidět nějakého československého blba nebo ženu, jak se rozeběhne po skvělé mokré tortuře Wipeoutu, musíte protrpět celé minuty jejich nezáživných kydů a poznatků a pokusů o vtip. Pak je vidíte i běžet a bojovat o čas. To je ale tak nudné, že má člověk radši chuť otevřít si týden starý program a číst si o pondělní dopolední nabídce a zamyslet se nad filosofickou podstatou šumění moře v ulitě korýše. Tady už by pomohlo leda by jim tam vypustili tu vodu a nechal jim rozbíjet si držku o dlažbu wipeoutského koupaliště. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Nástupce her bez hranic ?! To ví že jo :/ Prvně bych zhodnotil výsledky Čechoslováků. Ostuda. Proč? Nova společně s Markízou dodala patřičné celebrity za účelem větší sledovanosti, která stejně nepřijde. Soupeři Poláci, Bělorusy, Ukrajinci dodali sportovce, gymnasty, vojáky. Pak se nedivme. Proč to nešlo udělat tak jako hry bez hranic ?! Soutěžili prostí studenti, parta lidí z různých měst. Chytré vtipné disciplíny se specialní tématikou. Každý díl byl v podstatě originál. Obrovská rivalita mezi zůčastněnou osmicí, kde jsme často bojovali s Portugalci o prvenství. Perfektní komentování Vichnara a paní Augustové... Opak toho příšerné povzbuzování Boučka a té blonďáté, která bude tleskat aji kdyby sme byli 5 ze čtyř. Toto se nepovedlo. Strašná škoda. 15% ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

PROČ, PROBOHA, ČESKO-SLOVENSKÝ TÝM?!? Kdy si konečně někdo uvědomí, že už nějaký ten pátek nejsme jeden stát? Co se samotné soutěže týče, připadá mi úplně stejná, jako originální "Drtivá porážka". Ovšem až na ten ubohý komentátorský doprovod mistra Boučka, díky kterému dávám o hvězdu méně... A JAK VYPADÁ SKÓRE ČEŠI VS. SLOVÁCI DLE MÉHO PEČLIVÉHO POZOROVÁNÍ? První díl: Ondřej Brzobohatý (zaslouží bod), Maroš Kramár (nezaslouží bod), Jana Sováková (nezaslouží bod). Po první epizodě tedy krásných 1:0 ve prospěch Čechů. Druhý díl: Tomáš Skuhravý (zaslouží bod), Filip Tůma (zaslouží bod), Peter Varinský (zaslouží bod, ale těsně). Po druhé epizodě tedy krásných 1:2 ve prospěch Slováků a získali jsme STŘÍBRO. Třetí díl: Barbora Kolářová (zaslouží bod), Jana Mináriková (nezaslouží bod), Nikol Moravcová (zaslouží bod, ale těsně). Po třetí epizodě tedy krásných 2:0 ve prospěch Čechů. Čtvrtý díl: Tomáš Kraus (nezaslouží bod), Patrik Švajda (nezaslouží bod), Martin Trnavský (nezaslouží bod). Po čtvrté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. Pátý díl: Tomáš Bezdeda (zaslouží bod), Barbora Munzarová (zaslouží bod), Lenka Šóšová (nezaslouží bod). Po páté epizodě tedy krásných 1:1 ve prospěch nikoho, ale i přesto jsme získali ZLATO. Šestý/poslední díl: David Kraus (nezaslouží bod), Fero Mikloško (nezaslouží bod), Romana Škamlová (nezaslouží bod). Po šesté epizodě tedy krásných 0:0 ve prospěch nikoho. A máme tu výsledky. Výsledky, ze kterých se mi chce zvracet, ale budiž - vyhráli Češi, a to poměrem 5:3. Gratulace se však ode mě nedočká nikdo, neboť to byly (až na pár výjimek) výkony vskutku otřesné... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama