Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

PROROK14 odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tak, treba tam poslať Kramára a ostatných strarcov, čo nevedia behať a k tomu treba aj šaškovať. Pritom neustále omieľať akí sme krásni a ešte aj pády sú šarmantné. Po treťom páde sa treba nechať odviesť pomaly potápačmi však Ferko? Radšej choď navrhovať handry a skandovať tú trápnosť že fashion team. Mi bolo na grc. Neviem čím to bude, že v konečnom zúčtovaní máme rádovo o pol hodinu dlhší čas ako ostatní, Švajda nevieš? ()

juta 

všechny recenze uživatele

Bohužel, toto na originální Wipeout nemá ani zdaleka. Trapné komentáře moderátora a neskutečně trapné výkony (najdou se tam i vyjímky) našich "soutěžících" kdy se dokonce stydím, že jsem čech, díky tomu co tam předvádí a jak se tam uculují, mávají do kamery a smějí se místo toho, aby soutěžili za vlast! Vím, že to je pro zábavu, že tam nejde o vítězství, ale aspoň by se mohli snažit jako ostatní národy. ()

Reklama

Cubinho 

všechny recenze uživatele

První díl (anebo to byl druhý?), každopádně ten minulý díl jsem viděl celý a hodnotil jsem jednou hvězdičkou. Soutěže byly celkem zajímavé, ale způsob, jakým tuto soutěž pojala Nova, mi pil krev už tehdy. Dnes jsem Wipeout sledovall asi 15 minut a musel to přepnout, protože jsem se na ten trapas nemohl dívat. Fandil jsem komukoliv jinému než těm česko-slovenským rádobyslavným lidem, které podporuje ještě otravnější moderátorská dvojice. Ale 1* asi nechám, protože pořad sám o sobě asi není tak špatný, jen ho odporná TV Nova absolutně nezvládla odprezentovat. ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Veru hej, túto show robili vždy zábavnou len suchým humorom nasiaknuté kruté komentáre moderátorov, no čo z nej, keď tí naši komentujú len z povinnosti, nezáživne a s ohranými frázami a umelými ksichtami. To už radšej vypnúť zvuk a nechať to komentovať popíjajúce partie ľudí v bare, čo sa v mojom lokále osvedčilo. Za to ale hviezdice možno dať akurát tak barmanovi a nie tejto relácii. Je to však o niečo dôstojnejšia zábava ako Farmy a Šéfky, tak aspoň tú jednu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama