Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

campix 

všechny recenze uživatele

Originální série Wipeoutu je mi sympatická a vždy se rád znovu podívám na to jak si lidé dávají do držky při všemožných držkopádech. O těch to přeci je a druhá nejlepší věc byl komentář moderátorů jejich vtípky a samozřejmě zábavné kreslední fixkou na monitor. Věci které jinde fungují¨v české verzi NOVY !!! kläsicky nenajdete. Místo obyčejných lidí tu jsou rádoby pseudohvězdy a komentář obstarává Libor Bouček. No nechce se vám zvracet už teď ?? ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Abych hodnotil jinak než odpad je to příliš umělé. Rozhodně jsem viděl dostatečný počet dílů na jednoznačný názor. Hrozně mě sralo hned několik věcí. Moderátorskou dvojicí, která by pochválila i slepému dobrý zrak, počínaje. Stupiditou většiny českých soutěžící končeje. Prostě další trapná soutěž na scéně. Vždycky se na podobné soutěže těším, protože ve skrytu duše doufám, že budou za něco stát. Po pár dílech jsem však zklamaný a odpaduji. ()

Reklama

Sharlay odpad!

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné jak moc nám chce televizní produkce zblbnout hlavy, tentokrát na to šli s kamikadze soutěží plnou celebrit. Trapné, směšné, ubohé. Co přijde příště? A jak dlouho bude trvat, než diváci dostanou rozum a začnou tyto pořady ignorovat? Nebo to bude horší a horší a nakonec už v televizi nic pro lidi s vkusem, vlastním názorem a střízlivým ryzím uvažováním nic nebude? A co Jan Tleskač? ()

seko0408 

všechny recenze uživatele

Preco sa naschval hadzali do vody ? Zrejme si neuvedomili ze toto je sutaz a nie aqapark. Ako moj kamos povedal: " vodu mohli vypustit, bolo by to zaujimavejsie ". Vraj suboj narodov... ale narod nemoze zato ze ich reprezentuju take trdla. Moja trpezlivost sa nato pozerat skoncila, ked sa Kramar postavil na beziaci pas. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Wipeout" je zábavná licencovaná show spoločnosti Endemol, ktorá sa v súčasnosti vysiela vo viacerých štátoch po celom svete. Relácia sa natáča v Argentíne. Jedná sa o teamovú športovú súťaž zmiešaných družstiev v zdolávaní, fyzicky pomerne náročných, prekážkový dráh. Slovenská súkromná televízia Markýza spoločne s českou Novou tam vyslala svojich zástupcov, aby hájili farby našej bývalej federácie. Moc ma nebavilo pozerať sa ako sa tam strapňujú tie naše nemehlá, zvlášť keď som väčšinu z nich ani nepoznal. Zdá sa však, že oni sa tam bohovky dobre zabávali. Celý tento projekt úplne pochoval zakomplexovaný Libor Bouček svojim nemotorným moderovaním. Medzinárodný odpad! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno