Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Reklama

Xeelee odpad!

všechny recenze uživatele

Z úspěšných Her bez hranic si vezmeme soutěžení národů, překážky a zbytek tak napůl obšlehnem z Takešiho hradu (bláznivý gumový překážky, radost ze soutěžení) a Ninja Faktoru (časovej limit, cílevědomí sportovci, kteří chtějí vyhrát), dáme spoustu prostoru účinkujícím „celebritám“ a především mizernejm moderátorům, najmeme neschopný kameramany, nudně to sestříháme a mezinárodní hit je hotovej. Je to tak blbý a trapný a vystupuje tam tolik neschopnejch „celebrit“, že se to musí líbit. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

NECHÁPU TO. Wipeout má hodnocení víceméně nadprůměrný. A teď, když se to zjeví v trochu jiný formě, kde závodí i Češi, tak každej švihá odpad? Jenom proto, že to vysílá nova? Je mi volný kdo a kde (nepopírám že nerozumim tomu, proč je to rozmatlaný do několika dílů) to vysílá. Koukat na lidi, co ze sebe dělají trochu blbce je vcelku vtipná náplň večera. //EDIT: Už to trochu chápu. Ty neskutečný komentáře a žvásty okolo dokážou člověka brutálně otrávit. ()

Neotom 

všechny recenze uživatele

Všechny klady originálu spláchla Nova a spol. podle předpokladů do kanálu. Chybí svižnost, vtip a komentář je otřesný. Taky se mi nedaří pochopit smysl pořadu. Soutěžící konstatují, že jde jen o zábavu a pak se o ně málem pokouší infarkt, když mají šanci vyhrát. Mimochodem, taky vám připadá divné, že se této fyzicky náročné soutěže zúčastnil invalidní důchodce Skuhravý? 10% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama